23.2.2009

Loman aikana valmistuneita

Takana 2300 km. Matka Espoosta Sodankylään ja takaisin ja muuta välimatka siinä mukana myös. Oli ihanan rentouttava loma! Tätä kaipasin. Nyt jaksaa taas kevään. Sai ajatukset totaalisesti eroon koiran ongelmista, sai omat ihmissuhteet loistokuntoon ja sai nauttia ihanista paukkupakkasista ja lumesta ja rauhasta ja ja joo. Tykkäsin!

There's 2300 km behind me. That much it takes to travel from Espoo to Sodankylä and back (and also visit some other places at the same time). I had the most fantastic holiday for a long time. It was just what I needed. Loved the cold weather and snow.

Sain myös aika paljon valmiiksi. Täysin ei listan mukaan menty, mutta aika pitkälti. Ja ei onneksi loppunut neuleet kesken! Ajomatkalla menosuuntaan valmistui kaksi Turn-A-Square-pipoa. Toinen KalPan väreissä KalPa-fanille, toinen taas parhaalle ystävälleni koulusta.

I also got lots of knitting done. I didn't do everything according to the list, but most of it. And luckily I didn't ran out of the knitting! On the way to north I made two Turn-A-Square-hats. One in KalPa-ice hockey team colors and one for my dear friend from school.

Sen jälkeen onnistuin viimeistelemään Braided Pulloverin Interweave Knits Fall 2008 lehdestä. Ihastuin tähän malliin jo kun lehti kolisteli postilaatikosta sisään syksyllä. Värinä tietenkin samanlainen ruskea, kuin mallissakin. Langaksi valikoitu varastosta (kun on kerran hamsterikuu) Knit Picksin Wool of Andes, josta olen tehnyt mm Jade-takin. Tykkään tästä langasta, pitääkin diilerin kautta tilata sitä lisää eri väreissä!

Koko on 40 tuumaa, ja se on juuri passeli. Tein jonkin verran muutoksia, mm. alareunan resori on n 5 cm ohjetta lyhyempi ja hihat tein taas sillä ylhäältä-alas-metodilla. Ei tullut samanlaisia pussihihoja, kuin jostain syystä ohjeen kuvassa on! Muistiin itselle, että poimin hihansuusta 62 silmukkaa, alas jäi 5+5 ja ylös 11+11. Pituutta lyhensin myös, sillä itselleni nämä 3/4 hihat ovat ehdottomasti paremmat kuin koko pitkät.

After that I finished Braided Pullover from IK Fall 2008 magazine. I fell in love with this pattern when the mag hit my mail box. The color is chocolate, just like in the mag. I went through my stash and settled with Knit Picks Wool of Andes. I have made Jade-cardigan also from this yarn and I just love it! I need to order some more through my dealer in Canada..!

The size is 40 inches and it's just the perfect one. I made few mods, like the bottom ribbing is few inches shorter and I made the sleeves top-down. That way I got the right size sleeves, since the model in mag seems to have some weird baggines in sleeves. I also shortened the sleeves, I prefer theses 3/4 sleeves.

Sen jälkeen aloitin neulomaan Regian sukkalangasta Jaywalkereita, mutta ne ovat vielä kesken, joten niistä ei sen enempää. Samaan aikaan sain myös valmiiksi poikaystävälle(kin) Turn-A-Squaren; Braidedin ja toisen tas:n jämistä. Ja tämän jälkeen aloitin vielä Tangled Yoke Cardigania, jossa ollaan siinä vaiheessa, että hihoja pitäisi alkaa neulomaan.

After that I casted on Jaywalkers. They're still UFO, so no more about those. I made anothern Turn-A-Square for my BF from the left overs from Braided and earlier TAS. I also casted on Tangled Yoke Cardigan, which is another UFO (it needs the sleeves and the yoke ..)

13 kommenttia:

 1. Mukavan ja harmonisen näköisiä pipoja (Kalpa-väriset ei ehkä niin harmoniset kuin kaks muuta, mutta se sopis myös Kärppäläiselle ... ;)) ja tosi kaunis neule! Näyttää passaavan sinulle tosi hienosti.

  VastaaPoista
 2. Hienoa että lomasi oli hyvä :) Näyttää olleen sitä myös neuleiden puolesta.

  VastaaPoista
 3. Ootpas ollut tehokas!
  Tuo Braided pullover on kyllä ihana, pitänee tehdä itsekin joskus.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Ihana tuo paita!

  Kaipaisin vieläkin vastausta tuohon tornado-lapasongelmaan, josta kirjoitin edellisiin kommenteihin. toivottavasti voit vastata, äiti kaipailee vanttuitaan :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita neuleita olet tehnyt :) Tosi nätti tuo pusero!

  VastaaPoista
 6. Ihana paita ja kivat pipot. Oot ollu ahkera lomallakin.

  VastaaPoista
 7. Paula, joo mä menin aluks vahingossa sanomaan "tässä sulle Kärppä-pipo"... Sain vähän satikutia ;)

  Braided Pulloveriin olen erittäin tyytyväinen, Ravelryssa on muuten enemmän kuvia siitä, jos jotain kiinnostaa! :)

  Lomalla oli helppo olla ahkera, kun ulkona oli -25 astetta pakkasta ja sisällä koirat nukkui ja pojat pelasivat NHL08-Xboxpeliä :D

  Kiitoksia kaikille! :)

  VastaaPoista
 8. Voiko koirasi ongelmistaan huolimatta hyvin?

  VastaaPoista
 9. Anna-Kaisa, lääkityksellä mennään. Meillä siis taustalla muuton jälkeinen eroahdistus & hiivatulehduksista alkanut kutina. Nyt odotellaan sitten allergiatestin tuloksia ja ollaan tarkalla ruokavaliolla. Ja eroahdistuskin alkaa helpottaa, nyt osataan nukkua kotona rauhassa jo 4 tuntia ilman ulisemista. :) Eli pikkuhiljaa.. :)

  VastaaPoista
 10. Hiljaa hyvä tulee. Onneksi olette jo matkalla parempaan ja toivottavasti matka jatkuu onnistuneesti. Mukavaa kevään odottelua!

  VastaaPoista
 11. moikka! vihdoin valmiina nuo tornadot blogissani, joskin aika rajusti modattuina... :)

  VastaaPoista