2.2.2009


Blogikoiraparka, se on niin säälittävä. Kävi tapaamassa tänään eläinlääkäriä, ettei hormonit enää heittelis niin paljon ja ettei tulis pikkusia blogikoiria. Ehkä se siitä.

My poor blogdog. She had a date with the vet today, so that she won't be able to get little puppies anymore.
Hamsterikuukausi on nyt hyvä aloittaa, kun sain valmiiksi 31.1. illalla ennen hamsteriuuden alkamista Nororaitasukat. Markkasin tapaan nopeista jaloista on vaikea saada kuvia. Mun Noro Kureyon Sock Yarn-kerä oli vaan 145 g painava se 100g sijasta ?! Näihin sukkiin taas meni 60 g, eli saan ainakin toiset samasta kerästä. Hurjaa.

The yarn hamster month started and I finished just before that these striped Noro socks. Like markkas, it's also hard for my cam to get pics of the fast feets. My Noro Kureyon Sock Yarn skein weighted 145 g instead of 100 g!? These socks took 60 g, so I will be able to get another pair of these also. How cool is that.


Ilman jalkoja ne näyttää littanilta.
Malli: perussukka varpaista alkaen, 48 s, tiimalasikantapää
Puikot: 2,5 mm Knitpicksin pyöröt

They look kinda weird without feets.

12 kommenttia:

 1. Voi hauva- rukkaa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Aika onnettomalta näyttää kyllä koirasi. Ihan kuin miettisi menetettyä äitiyttään. Toivottavasti onnettomuus vaihtuu pian iloon ja riemuun :) Todella pirteät villasukat! Tulee kevät ja pääsiäinen mieleen.

  VastaaPoista
 3. Surku sentään kun joutuu pitämään ämpäriä, on se niiiin nöyryttävää. :) Mutta silti pidemmän päälle paras ratkaisu, jos ei meinaa pentuja teettää. Ei tartte sitten pelätä tulehduksia, ja tosiaan hormonitkin pysyy kurissa. Toivottavasti hauvasi paranee nopsasti!

  Sama operaatio on edessä myös meidän Hertalla kevään mittaan. Mä en tiedä miten mä kestän ne pari viikkoa kun se joutuu tota ämpäriä pitämään; syyttävät katseet ja apaattinen makoilu varmaan murtaa mut jo ekana päivänä. :D

  VastaaPoista
 4. Hauva on kyl aika säälittävä, mut toi oli meille paras vaihtoehto jatkuvien hiivatulehdusten takia, jotka paheni aina juoksujen aikaan. Toivotaan, että tällä saatais niitä vähän hillittyä :)

  Vilma, ne syyttävät katseet ja se sellainen "oon täs nyt sit tosi tönkkö, huomaatko, mun pää osuu joka paikkaan onks sul nyt kivaa" - oleskelu on kyl erittäin syyllistävää. Meillä mennyt vasta vuorokausi ja oon jo ihan et "voi ei mitä menin tekee nyyh.." :D

  VastaaPoista
 5. Tuo katse kaikkine viesteineen tuli täällä ruudun takaana ymmärretyksi. Koettakaa kestää molemmat!.Ihanat noro sukat:-).
  On mukavaa jos on enemmän lankaa kerässä mitä pitäisi olla, kun usein asia on juuri päinvastoin. Esimerkkiäsi noudattaen olen käynyt Paviyarnsin sivuilla vilkuilemassa;-). Toipumisia!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista koiralle. Toivottavasti vaivat katoavat leikkauksen myötä.

  Ihana väritys Noro-sukissa. Mikä väri tuo on?

  VastaaPoista
 7. Villa Lankala, Pavilta tuli nopeasti ja edullisesti, suosittelen kovasti! :)

  Tess, tuo taisi olla S95 sävy. Liikaa persikkaa omaan makuun ja sai vähän aikaa koettaa mätsäillä värejä kohdikkain, mutta lopputulokseen oon tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit sukat. Kyllä Noro vaan on kaunista sukkalankanakin. Pitäis munkin tehdä seuraavaksi tuollaiset raidalliset, kun oon tehnyt vaan noita "yksivärisiä".

  VastaaPoista
 9. Voi pientä pönttöpäätä. Pikaista parantumista ja nopsaa reipastumista! Onneksi koirat tuntuu paranevan paljon supsikkaammin kuin niiden ihmiset osaa odottaa.

  VastaaPoista
 10. Sinulle on haaste blogissani, käy kurkkimassa!

  VastaaPoista
 11. Miia-Rebekka, mä tutkin Ravelrya pitkään ja tajusin et noi raidalliset on omaan makuun kivemmat ko sellaset "normaalisti" vaihtuvat :) Aion soveltaa tätä samaa noihin muihin ohutsukkalankaitsevärjättyjämiin myös.. :)

  Hisk It, joo, tänään on koiruli jo huomattavasti paremmassa kunnossa ! On se ihmeellistä, miten ne nopeasti parantuu tollasista :)

  VastaaPoista
 12. Voi pikku koirulia, toivottavasti se pian toipuu ennalleen!

  Muuten, jos koira ei osoita kiinnostusta haavaansa kohtaan, niin ei sitä kartiota tarvitse päällä pitää kokoa aikaa. Meillä ei Tuikulla sitä tarvinnut käyttää ollenkaan, se ei edes yrittänyt nuolla haavaansa. Varmuuden vuoksi sen voi laittaa kun lähtee pois kotoa.

  Mutta tietysti jos koira kovasti yrittää itseään hoitaa, niin pakkohan sitä töttöröä on sitten vaan käyttää.

  VastaaPoista