23.1.2009

Tiskirättejä lisää


Tästä tuli mun suosikki. Ei ihme, että on Ravelryssä eniten projekteja tällä mallilla! Niin nätti, ja se tosiaan suorastaan räjäyttää lian liedeltä, johon ennen tarvitsi patapataa.. Lankoina Debbie Bliss Cotton Denim Aran jämät + Novita Tennessee. Oon fani. Tosin siirryin nyt tiskiräteistä jatkamaan Log Cabin - tilkkupeiton tilkkuihin. Aivot ei vaan kykene muuhun.

Love this. It's beautiful and it's working like a dream.


PS. Näitä on pyörinyt ainakin #neulonnalla ja muualla blogimaailmassa. Mulle kotiutui kaksi kerää. Pavi Yarnsilta. Hintaa tuli 12e / kerä postikuluineen.

PS. This is one of those, that people have seen around the blogsphere. I got my two skeins from Pavi Yarns.

8 kommenttia:

 1. Mä tarviin lankaa. Tarviin tiskirättejä. Tarviin uuden objektiivin. Sun vika!

  VastaaPoista
 2. Heh, löysin tänne Ravelrysta, kun katselin muiden tekemiä Wyvernejä.
  Tein omani samasta Majasta, kirkkaan vihreinä tosin. (En tosin vielä ole julkaissut postausta)

  VastaaPoista
 3. Christina,
  musta ainakin tuntui että Maija sopi niihin aivan loistavasti! :) Ne on kyl melkein lempisukat täl hetkel :)

  VastaaPoista
 4. Joku aika sitten vannoin, etten tasan ala mitään tiskirättejä tekemään... Taitaa pitää perua puheensa. ;) Kaikenlaisia kivoja ilmaantuu, pakkohan se on itsekin kokeilla. Ihan pakko. En minä, mutta kun ne muut.

  Ootko sä ikuisesti 22-vuotias? :D

  Millaista muuten on opiskella rakennusinsinööriksi? Miten matemaattinen ihminen pitää olla, pärjääkö normaalijärjellä? :F

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, en mä ikuisesti ole :D Nyt jo oon 23 ikävuoden puolella, pitäis muistaa päivittää se tohon yläpalkkiin joskus ;)

  Mulla on vika kevät rakennusinsinööriopintoja jäljellä, ja oon suuntautunut ympäristörakentamiseen. Matematiikkaa tarvittiin 5 pakollisen matikkakurssin + 5 pakollisen erilaisen lujuusoppi/rakennelaskelmakurssin verran, mutta jopa minä, joka en erityisen matemaattinen mielestäni ole (perusyhtälöt menee) niin pärjäsin ihan ok :) Oon kyllä opiskeluista tykännyt ihan älyttömästi, varsinkin tällä ympäristöpuolella (katu-tie-rautatie-satama-vesirakentamista) :) Suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun vastasit, kuulostaa itse asiassa aika kivalta.
  Millaisiin paikkoihin teitä sitten voidaan työllistää?

  Elina, sama kuin ylempänä

  VastaaPoista
 7. Meitä ympäristöpuolen raksainssejä työllistää kovasti Destia, VR, kaupungit ja kunnat sekä YIT:n, NCC:n ja Skanskan ympäristöpuolet (ts. kadun- ja tienrakennushommia). Puolet luokkakavereista oli E18 tai Vuosaaren rakentamisessa mukana, ite oon henkeen ja vereen menossa kaupungille kadunrakennuspuolelle :)

  Ne kun aina korjaavat tai rakentavat uutta niin niihin ei nämä "lamatkaan" vaikuta ;)

  Sitten meillä on talonrakennuspuoli, josta tulee ihan noille talotyömaille ja niihin johtoporrasta. Kolmantena löytyy rakennesuunnittelupuoli, josta ne työllistyy erilaisiin suunnittelu- ja konsulttifirmoihin piirtelemään rakennepiirustuksia ja laskeskelemaan. Ei ollut ihan mun juttu, liian matemaattista ;)

  VastaaPoista