26.2.2008

Tree Jacket


Jossain blogissa tai muualla joskus pongasin tämän mallin kauan sitten, ja sopivaa lankaa etsin kauan. Jenkkeihin tammikuussa lähtiessä tiesin, että Knitpicksiltä tilaan Andean Silkin tähän, ihanassa ruskean sävyssä. Kuulemma ohjeessa käytettyyn malliin oli samaa käytetty. Puikoille tämä hyppäsi 18.2. hiihtolomalla, ja oli kyllä supernopea neulottava taas !

I saw this pattern in some blog or something a loong time ago. Finally I got the perfect yarn from Knitpicks also for it (when we went to US in January). It's Knitpicks Andean Silk in perfect brown color. I casted on the Tree Jacket on 18th of Feb and now it's done. Fast to knit!

Lisäyksiä en tehnyt yhtä paljon kuin ohjeessa (paita tehdään ylösalasraglanina) ja hihoissakin karsin silmukoita aika raa'alla kädellä. Mä kun en tykkää isoista leveistä hihoista. Pituutta lisäsin, mutta TAAS taisin lisätä pituutta liikaa. Luulen, että vähän ajan käytön jälkeen tiedän puranko 5cm vai en.. Muuten se on ihanan pehmeä ja mukava ja ei edes liian kuuma.

I didn't do all the increases that the pattern called for and I also decreased a lots of stiches in the sleeves. I just don't like too wide sleeves at all. I also added some length but I think I added too much of that AGAIN. I'll decided later if I'll rip out an inch or not. But this one is soft and nice and not too hot.

Malli: Tree Jacket (Zephry Style)
Koko: M
Lanka: Knitpicks Andean Silk, 450g
Puikot: 4,5mm sekä 5,0mm pyöröt

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi mukavalta käyttöneuleelta, sellaselta joka tekee mieli laittaa päälle joka päivä. Kaunis ja rento malli ja väri on ihana:)

  VastaaPoista
 2. Hei nyt jo lopeta teet aivan liian nopeesti jotain paitoja haloo! :D :D

  Mulleki! Hienous :)

  VastaaPoista
 3. Oi, se on ihana! Mulla on nyt tuloillaan joku löysäilyvaatekausi ja tää malli on viime aikoina houkuttanut ja paljon. Pitäis ilmeisesti kysästä agentilta, onnistuisko tilaaminen.

  VastaaPoista
 4. Voi että olet kyllä nopea neulomaan. Tämä on ihanan erilainen neule. Tosi hieno!

  VastaaPoista
 5. jaana, se on just sellanen mukava käyttöneule ;) Ei paina, ei kutita, ei kiristä, ei purista vaan on täydellisen rento ja kiva.

  janna, lupaan lopettaa nyt, koska mulla ei oo enää hihassa yhtään "tosi kivaa ja pakko saada nyt" - paitamallia ;) Ehkä teen nyt hetken vaan sukkia ja huiveja lisää.. :D (+ mun hiihtoloma loppu.. ;f)

  särmä, suosittelen. Tree Jacket oli tosi nopsa ja siitä sai just itelleen sopivan ko se on ylösalasraglanina tehty :) Mä vaan luulen, että joudun purkaa sen pari senttiä kun en noin pitkästä ehkä sittenkään välitä (paita menee siis puoleen väliin takamusta.. :P)

  pauliina, kiitoksia :)

  VastaaPoista
 6. Your Tree sweater is beautiful! I've had my eye on this sweater for a while so it's nice to see what it looks like knit up. Gorgeous color.

  VastaaPoista