17.2.2008

Lisää valmiita: Gathered Pullover

Tällä viikolla on taas aherrettu keskeneräisiä töitä valmiiksi ja seuraavaksi olikin listalla IK:sta Gathered Pullover. Lankana on muutama viikko sitten purettu Jaeger Extra Fine Merino Aran, väri on aivan mielettömän nätti vihreä ja se on pehmeää. Malli pääsi "haluan tän paidan"-listalle silloin kun IK Talvi 2007 ilmestyi ja nyt sain sen toteutettua.

This week has been about finishing the UFOs. Next one on the list was this wonderful sweater from IK Winter 2007 issue, Gathered Pullover. The yarn is Jaeger Extra Fine Merino Aran in wonderful color of green. And it's also soft!


Muutaman muokkauksen tein malliin. Body-osassa on rullautuva alareuna, mutta pidensin ohjeesta poiketen sitä n 5cm jotta saan sopivan pituisen itselleni. Kauluksessa ja hihansuissa kuitenkin tein 4 riviä aina oikeaa, niissä en ainaoikeasta tykkää. Tuli kuitenkin tosi näppärät, hihatkin on JUURI sopivan mittaiset. Tein myös muutamia kavennuksia ja lisäyksiä vyötärön kohdalla (ai minkä?) mutta ne ei paljoa näy. Ei kuitenkaan ihan säkki nyt ole..

I made few modifications. The body part has the rolling edge, but I changed the edges in the sleeves and collar. There is few rows of garter stiches, which I prefer more in those parts. The sleeves are just perfect length for me! I also made few decreases and increases in body part, althought I at least can't see them at all but well.. It's not all that boxshaped now then?

Malli: Gathered Pullover (IK Winter 2007)
Lanka: Jaeger Extra Fine Merino Aran, vihreä, n. 510g
Puikot: 4,5mm Addipyöröt

7 kommenttia:

 1. Tosi nätti on ja ihana väri! Kauhea vauhti sulla on!!!

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen ja värinen! Myös edellisen postauksen pipo-huivi-setti oli kaunis!

  VastaaPoista
 3. Oho, sullahan on varsinainen neuletehdas käynnissä! :) Ihanan värinen GP.

  VastaaPoista
 4. Auttaaks yhtään, jos sanon, että mulla on hiihtoloma ja mies lähti koiran kanssa pois ja jätti mut yksin viikoks? ;) Aikaa on enemmän kun laki sallii :D

  Väri on luonnossa vielä nätimpi! Mies tosiaan otti mukaan myös sen "oikean" kameran niin täytyy odotella, että se tulee takaisin ennenkuin saa taas fiksuja kuvia oikeilla väreillä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäköinen! Olen nähnyt tosta mallista useita versioita, mutta tää on eka, joka tosiaan kolohti.

  VastaaPoista
 6. The sweater is beautiful. I love the center cable, especially in that deep green color.

  VastaaPoista