1.3.2008

Sukkia ja yllätyksiä


Muutama viikko sitten tilasin Ilulta Handdyed-sukkalankaa. Se on kaunista. Nimi on Jäätelökesä. Ensin ajattelin, että en pinkistä tykkää, mutta se sopii loistavasti ruskeanvihertävään kerään mukaan. Ja siitä on tulossa nätit sukat !

Few weeks ago I ordered some Handdyed Sockyarn by Ilu. It's beautiful. First I wasn't so sure about the pink, but I think it fits perfectly with the brown and the green. And the yarn is turning out to be a perfect pair of socks!


Ravelrysta bongattu malli, Nutkin. Sopii tuohon pätkävärjättyyn nätisti ! Lanka ei edes lätäköidy, niinkuin välillä pätkävärjätyt tekee. Tykkään. Puikkoina on uutukaiseni, Knitpicksin 2,25mm pyöröt.

The pattern is Nutkin, that I found from Ravelry. Its perfect for yarn. I like. The needles are my new best friends, 2,2mm Knitpicks needles.

S#ny:ltä tuli paketti eilen! Veto onkin jo kuivumassa, tänään värjäilin sitä. Saas nähdä, edellisestä kool-aid värjäyksestä on ikuisuus, että mitä siitä väristä on tulossa ;)

I got a really wonderful package from my s#ny. I already used the Kool-Aids and dyed the yarn. We'll have to wait it to dry to see what did I do.. :D

3 kommenttia:

 1. Hyvä että paketti kelpasi :) Lisää ensi kuussa... terkuin: s#ny

  VastaaPoista
 2. Oi että kelpas kyllä! Suklaa katos jo parempiin suihin, se oli aivan mielettömän hyvää! Ja scrappipaperit oikeaan tarpeeseen, mulla kun on Jenkkimatkasta kirja kesken :P Kiitos :>

  VastaaPoista
 3. Ompas kivaa sukkalankaa :) Muakin hotsittais joskus kokeilla värjäilyä. Elintarvikevärejä oon ajatellut. Luonnonantimilla värjäily jäi kokeiluksi. Ainakin toistaiseksi.

  Sukista tulikin mieleeni, että on muutamat kesken... :]

  VastaaPoista