14.2.2008

Ensimmäinen kaarroke ikinä !

Alkaa tuntumaan, että mun kuvien laatu on huonontunut ihan älyttömästi viime aikoina. Ok, niin se onkin. Meidän "oikea" kamera kun ei ole koskaan kotona silloin kun haluun kuvata neuleita, niin pitää sitten kännykkäkameralla leikkiä. Mutta kun tahdon blogata kaikkia kivoja neuleita joita saan valmiiksi!

I feel like the quality of my photos has been going down lately. And ok, it is true. It's only because the "real" camera of the house is never home when I get these nice things finished and I want to blog them! So I have to use that little cell phone camera and hope it shows everything nicely.


Jonkun blogissa (huutakaa hep, kuka tunnistaa mallin/blogin, jossa tämä on tehty) näin tämän tammikuun puolella, ja se suorastaan huusi päästä puikoille. Ei sillä väliä, etten ole kirjoneuletta tehnyt paljoa yhtään. Saatika sitten kaarrokeneuleita. "Kerrallahan sen sitten oppii.." Noh, olihan se tehtävissä, mutta välillä sai kyllä itkeä kyyneleitä epätasaisten silmukoiden takia. Eikä niistä langanohjainsysteemeistä sormessa ollut mitään apua, päinvastoin!

I saw this sweater made in some of the blogs that I read, and it just screamed to me that I need to make it. I didn't really care that I haven't been doing fair isle projects almost at all or these kinds of norwegian sweaters. I thought that "heck, I can learn all that in one project, why not.." Oh well, I had few tears with the sweater and all the technical help was just doing everything else than helping!


Lankana on Novitan 7 veljestä, harmaata löytyy kaapista vaikka kuinka paljon mutta muut värit ovat jämäkeriä (joita jäi vieläkin..) Jonkinlaista värisuunnittelua OLISI voinut tehdä (joko toi keltainen ei sovi ollenkaan siihen tai sitten se piristää kovasti. Mä vielä mietin kumpaa se tekee?) mutta se on nyt vähän myöhäistä. Aijuu, tää menee muuten lahjaksi. Jenkkeihin. Host-äidille. Kiitokseksi. :) (Onneksi on samaa kokoa!)

The yarn is some left overs from my stash, Novita 7 veljestä in different colors. I know that I should have done some color designing, but .. I'm still in the wondering stage about the yellow. Either it fits perfectly or it doesnt. Oh btw, this is a present. To USA. For my host-mom. As a thank you present for letting us stay there in January. :) (Luckily she is excactly the same size as I am!)

Malli: Drops 83-5
Lanka: Novita 7 veljestä eri väreissä, yhteensä 475g
Puikot: 3,5mm Addipyöröt

7 kommenttia:

 1. Keltainen piristää, ehdottomasti! Hienosti olet osannut valita värit! Ihana paita, en tajua yhtään miten raaskit erota siitä?

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. tosi kiva, mietin minäkin että miten raatsit antaa pois?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :) Olen tästä ehkä eniten ylpein pitkään aikaan :D
  Pois raaskin antaa sen takia, että alusta asti tiesin sen lahjaksi menevän. Jotain lupasin host-äidilleni neuloa ja jotenkin tämä oli mielenkiintoinen malli toteuttaa ja samalla aivan hänen tyylisensä :P

  VastaaPoista
 4. your sweater is absolutely beautiful. I love how the buttons go so far up the sleeve. It's a really interesting design.

  VastaaPoista
 5. Keltainen on just hyvä, tuo vähän korostusta ettei ole liian tasaiset värit. Hieno!

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Tupasvillaa blogin Sanna oli tehnyt samanlaisen, tarkoitit varmaan häntä.

  VastaaPoista
 7. Jaana, juuri Sanna! Mietin, että kyllä se joku oli mutta blogilistalta nopealla selaamisella en löytänyt :) Kiitoksia! :)

  Alan ehkä uskomaan, että se keltainen on tosiaan kiva ;)

  macoco, thank you. I also love the buttons-thingy, it makes a little difference :)

  VastaaPoista