22.1.2008


On pitänyt jo monta päivää blogata, mutta jotenkin ei ole saanut niskasta kiinni. Kuvia on ollut asioista ja asioitakin, joista blogata (mm. Punokset puikoille tuli postissa, aivan LOISTAVA kirja vaikka hinta onkin kova, mutta jos kirjasta 95% on sellaisia malleja, että tahdon nyt enkä heti toteuttaa, niin ei se haittaakaan..) mutta ei vaan saa aikaiseksi. Hölmöä. Kiitän myös Jattaa You make my day-tunnustuksesta :)

I have had really hard time to blog, and I don't even know why. I have had pictures to blog, I have had things to say (for example the new finnish knitting book "Punokset puikoille" came out in the mail and I just LOVE it!) but still I haven't been able to blog. That's stupid.

Kaikki kolme matkalaukkua löytyi lopulta, joten pääsen hieman bloggaamaan valmiita töitä sitten. Ensin pkkuveljen paita. Se on kokoa "13-vuotias poika, joka on hoikka ja pitkä" ja se on vielä aavistuksen vaiheessa. Jenkeissä ollessa kun sovitus ei onnistunut, niin en päätellyt hihansuita enkä kaulusta, sillä niitä voi tarvittaessa vielä muokata (pidentää hihaa, avata kaulusta enemmän). Mallina on Elizabeth Zimmermannin Seamless Saddle-shoulder, ja mallia otin mm. brooklyntweedista (joustimet kylkiin luomaan istuvuutta enemmän).

All three of our suitcases came finally back (last one today) so I was able to photoshoot few of the finished items. Althought this one isn't all that finished. It is Zimmermanns Seamless Saddle Shoulder. I checked few finished projects, that are made with the same pattern and used same ribbing on the sides as brooklyntweed. The size is "13 year old boy, who is tall and skinny". I haven't finished the sleeve edges and the collar, since I wasn't able to try it on to my brother while I was in US, so I have to fix those as soon as we get to try it on.


PS. Huomatkaa lumi parvekkeella <3

PS Please notice the snow at our balcony <3

2 kommenttia:

  1. Innolla odottelen kuvia valmiista paidasta, näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Hei, loistavaa, että matkalaukut löytyivät! Ja villapaita näyttää hyvältä. :-)

    VastaaPoista