25.1.2008

Flower Basket Shawl II


Osallistuin Ravelryssa "Be my Valentine Swap 2008", ja päätin neuloa puhtaan valkoisen pitsihuivin pakettiin mukaan kaiken sydämenpunaisen sekaan. Huivi valmistui eilen, viikko meni itse neulonta-aikaa ja pingotuksessa se oli yön yli.

I'm participating in "Be my Valentine Swap 2008" in Ravelry, and my secret pal will get this beautiful Flower Basket Shawl. It's all white for a contrast to all the red in the package. I started the shawl a week ago and last night it was blocked.

Koko on täysin ohjeen mukainen, eli ei mikään jätti iso mutta kuitenkin hartioille saatava huivi. Lankana käytin Novitan Woolia, jota meni alle kaksi kerää sekä 4,5mm pitsi-Addeja. Oli muuten aivan loistava bussimatkaneulominen tämä! :)

The size is the same as in the pattern, so it isn't that big but it can still be wrapped around the shoulders. The yarn that is used is Novita Wool, and I used under two skeins of that in this one. The needles were 4,5mm lace-Addis. It was perfect knitting for travelling in the bus for school and back.

Malli: Flower Basket Shawl (IK)
Lanka: Novita Wool, puhtaan valkoinen, 95g
Puikot: 4,5mm pitsi-Addit

7 kommenttia:

 1. That is absolutely breathtaking. Especially in white. The recipient is one lucky person.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Mä oon ihan täydellisen vakuuttunut siitä, että pitishuivit on parhainta bussineulottavaa. Ei vie paljoa tilaa, eikä nurjatkaan kerrokset ehdi tylsistyttää kaupunkibusseillessa.

  VastaaPoista
 3. macoco, it really is a breathtaking, I was so suprised how pretty it can be with just plain white yarn :)

  särmä, joo! Kun bussimatkalla ehtii pidemmillä kerroksilla just sen oikean ja nurjan niin se ei harmita tosiaankaan, valmistu ihan älyttömän nopeasti :P Helsingin aamuruuhkat on neulojalle <3

  kiitos muillekin :)

  VastaaPoista