31.1.2008

Lankaa ja keskeneräisiä


Kouluun tarvitsee aina luennoille jotain neulottavaa, joten kerä ruskeaa 7 veikkaa on kulkenut mukana puikkojen kanssa. Yhdestä kerästä riitti miehekkeelle lapaset (jotka voi bongata vaikka Ravelrysta) sekä itselleni on tulossa Ursus-kämmekkäät hieman modaten. Ohjehan on Isoveikalle, ja huomattavasti pidemmälle ranneosuudelle, mutta kaipaan tällaisia lyhyitä ja näppäriä. Oikeastaan Ursuksista on vain tuo palmikkokuvio :)

The lessons at school are sometimes really boring so I need something to knit so I don't fall in sleep (which would be really bad since our class is 13 people so the teacher WILL notice if on of us sleeps.. :D). I have had one skein of Novita 7 veljestä in brown color and I've already have made mittens for the soon-to-be-husband and now I'm making Ursus-mittens for me with some modifications. The pattern calls for bulkier yarn and longer wrist part, but I don't need that long so few mods are included. Actually the only part that is same as in the pattern, is the cable :D


Joku voi muistaa vuosi sitten huhtikuussa aloitetun palmikkotakin Sandrasta, jonka ainakin villamokka sai valmiiksi. Tänä vuonna jonkin verran sitä koetin taas tikutella, mutta aloin miettimään, että en taida sitä kyllä valmiiksi saada koskaan ja jos saan, niin tuleeko sitä edes käytetyksi. Raisalta saadut vyyhdinpuut vaan esille ja Jaegerin Extra Fine Merino Aran vyyhdeille ja pesuun ja sitten uuteen käyttöön Gathered Pulloverina.

Someone might remember the cable jacket from Sandra-magazine, that I casted on like a year ago. Anyway, I tried to knit it this year a little bit but something wasn't right. So I took the yarn swift that I got from Raisa and frogged the whole thing. Now all the yarn has been washed and winded back to skeins and in work again: Gathered Pullover is what I'm making next.


Katselin myös nauhalta (nauhoittava digiboksi on onni) Wallander-leffan (Kylähullun) ja Lindalla oli ehkä kaunein ja yksinkertaisin villapaita siinä. Sellainen valkoinen, jossa on paksu resorikaulus ja se aukeaa napeilla toisesta raglansaumasta ja oli paksu ja pehmeä ja pörröinen ja korkea resori myös kropassa. Tahdon sellaisen! Kitten Mohairia kaupasta ja varmaan paita pääsee puikoille kunhan saan edelliset paidat valmiiksi.. Tai sitten aikaisemmin ;)

I watched some movies from the tape and noticed in one of them a really nice and simple sweater. I went to LYS and bought 350g of SandnesGarn Kitten Mohair and as soon as I'm done with other stuff I will start this one. All I know is that it will have raglans and the other raglanseam will open with buttons and it will have a long ribbing at the bottom.Muuten koulumatkoilla on Ursusten lisäksi kulkenut myös Favorite Socks kirjasta Nancy Bushin suunnittelemat Anniversary Socksit Opalin 4ply langasta, joka on kauniin petroolin värinen. Ensimmäistä kertaa neulon Opalin sukkalankaa ja täytyy myöntää, että tykkään kyllä hirmuisesti ! :)

I have also an other project with me to the school; Anniversary Socks from Favorite Socks by Nancy Bush. The yarn that I'm using is Opal 4ply in blue color. It's first time for me with Opal and I have to say that I'm in love! :)

Miina möttönen heitti ekotekohaasteella ja piti ihan miettiä, mitäs sitä tulee tehtyä. Olemme ostaneet osan huonekaluista kierrätyskeskuksesta ja sinne myös viedään kaikki ehjät ylimääräiset ja vanhat huonekalut. Kaikki vanhat ehjät vaatteet viedään myös Uffin laatikkoon. Lehdet kierrätetään. Astiat pestään astianpesukoneella ja kuivausrumpua ei omisteta. Jokapäivä olen joukkoliikenteen suurkuluttaja, sillä autoa ei ole ja ympäri pk-seutua pitää kuitenkin koko aika matkustella. Nämä nyt ensimmäisenä tuli mieleen :)

1 kommentti:

  1. OOh, kämmekkäät, oooh sukat.

    Ooh miten kiva blogi.

    Suosikkeihin!

    VastaaPoista