3.2.2007

Lankoja ja muuta sekalaista


Ensin esittelen Saksan tuomiset. Ei niitä nyt niiiiin paljoa ole, mutta jonkin verran kyllä. 2 x 50g Regia Silk Coloria, 4 x 50g Gedifran Merino De Luxia, 3 x Schahenmayerin Baby Alpacaa sekä 2 x 50g Lana Grossin Comea. Aivan ihania, en olisi Ideé:sta lähteä ollenkaan pois, kun hypistelin niitä lankoja. Matkaseuralaiseni onneksi istui kärsivällisesti ja odotteli kun valitsin eri lankojen kesken ne kotiin tuotavat.

Tuo muovilaatikko, jossa vielä niin yksinäisenä tuo langat ovat, on avomieheni "keksintö". Tänään tulin töistä kotiin, kun hän oli raahannut Anttilasta kaksi 46 litraista sängynaluslaatikkoa pyörillä.

"Voisitko siivota lankas tosta kirjahyllystä?" taisi olla se vinkki siinä taustalla. Minähän tein työtä käskettynä, mikäs sen ihanempaa kun käydä omaa lankavarastoa läpi. Ja mitä kaikkea sieltä löytyikään! Muutama lähes valmis työkin, joista en tajua miksi en ole loppuun asti vieläkään tehnyt.

Novitan akryylilanka Helenistä raglanhihainen pusero, josta puuttuu vaan paksuresorikaulus (shaalikaulukseksiko sitä kutsutaan?). Toisaalta aloin pohtimaan tähän myös hupun mahdollisuutta. Mutta ah, se oli niiin mukavan tuntuinen päällä, että tahtoisin viimeistellä sen samantien. En silti malta tehdä sitä vielä loppuun, kun on muutama tilaustyö vielä kesken.

Sen lisäksi ennen joulua GetKnittedista tilaamani sukkalangat myös saapuivat viimein perille. Muutamaan kertaan sai niitä pyydellä, kun ensimmäinen paketti hävisi jonnekin maailmalle. Mutta ne ovat ihania. Tuo petrooli Opal on ehkä näteimmän väristä lankaa ikinä. Tykkään erittäin kovasti.Lankalaatikot sain täyteen, ja silti jäi hieman lankaa tuonne hyllyyn.. Onneksi ne saa jo sen verran piiloon, että menee taas hetki ennenkuin mies ehdottaa lankojen järjestelyä. :) Yllätyin itsekin, kuinka paljon sitä lankaa pystyykään tuon kokoiseen kirjahyllyyn piilottamaan.. :D

4 kommenttia:

 1. Sängynaluslaatikko pyörillä olisi ideaali, mutta kun siellä sängyn alla on jo varapatja.... ei mahdu muualle. Mutta jos noi lootat olisivatkin sopivia ns. yöpöydän alle... Siis yöpöytänä toimii ihan iso Aallon pöytä noin vuodelta -70.

  VastaaPoista
 2. On meilläkin sängyn alla varapatja, mutta se on kokoontaitettava ja sänky sen verran korkea että senkin päälle menee vielä yksi laatikko :) (Toisaalta sänkykin on 180cm leveä, että sinne saa kyllä aika paljon ympättyä :D)

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja! Harmi kun en ainakaan tällä näytöllä nää noita regia silkin värejä kovin tarkasti..
  Multa löytyy tuota samaa petrooli-opalia kolme kerää mutten ole vielä keksinyt mitä siitä kehkeytyy :) Se on tosiaan ihana väri.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Utelen vaan, että kai se lähetys tuli sulle perille?

  VastaaPoista