10.2.2007

Raglanpaita


Kauan sitten syksyllä kävin nekkiksen kanssa Lauttasaaren tehtaanmyymälässä ostamassa sitä kotimaista lankaa jostain syystä. (No ok, se oli kivan väristä ja tahdoin siitä paidan.)

Viimein tänään pääsin ylläolevaan tilanteeseen; lankojen päättelyyn. Kauan se kestikin, paita oli tauolla 3-4kk jossain vaiheessa.


Raglanpaita
Malli: "oma"; perusraglan. Alhaalla helmassa 3cm helmineuletta, hihojen ja kaula-aukon suut rullaantuvat tarkoituksella. Kaula-aukko vähän nouseva (ei kuitenkaan mikään poolo).
Lanka: Novita 7veljestä, n. 500g
Puikot: 3,5mm pyörö-Addit
Muuta: käyttöön EHDOTTOMASTI. Ensimmäinen oikeasti istuva ja mukava neule, jonka olen ite tehnyt ja "suunnitellut" ja tykkään mielettömästi. Harmi ettei yhtään onnistunutta kuvaa se päällä musta saatu avokkeen kanssa.


Tuossa kuvassa näkyy vähän paremmin tuo kaulus, siitä varsinkin tykkään ihan mielettömästi. Olen muutamilla kavereilla samantapaisia paitoja nähnyt tosin kankaasta tehtyinä, ja teki kovasti mieli testata miten neuleessa toimii tuo vähän nouseva ja rullaantuva kaulus. Ihanasti. Tykkään !

Blogikoira oli kiinnostunut lankojen päättelyhommasta myöskin ja oli onneksi kovasti apuna lämmittäen sohvalla varpaita samalla. ;)

2 kommenttia:

  1. No itte oot ahertanu! Upee paita! Kattoo jos tästä sais inspiksen tehä kans tota kietsua vähän eteen päin taasen :>

    VastaaPoista