22.1.2007

Kirjoja ja lankaa

On tullut taas "tuhlattua"; sopivasti ennen lankahamsterikuukautta, johon toistaiseksi en ole vielä osallistunut. Katsotaan tuon loppuviikosta olevan Berliinin-matkan jälkeen, kuinka paljon on varastot kasvaneet ;)


AdLibriksesta tilasin kirjoja, valitettavasti vain eivät ole oikein neulekirjoja. Kouluakin pitää meinaa joskus käydä. (Sain muuten tänään koulussa tuon Aino-slipoverin viimeisteltyä. Jotain hyötyä noista kahden tunnin hyppytunneista keskellä päivää.)


Priimassa tuli käytyä myös kesken hyppytunteja. Mukaan tarttui petroolia Alfaa, tarkoituksena neuloa niistä pipo Mohairmetsän ohjeella. Pipojahan ei voi koskaan olla liikaa, ja nyt kun viimein edes pikkupakkaset ja lumikeli tänne etelään asti tuli niin voi hyvällä omalla tunnolla noita pitää päässäkin! :)

Mukaan hyppäsi myös tänne viimein Austermann Step-sukkalanka. Sukkiin olenkin taas hurahtanut, tällä kertaa on myös puikoilla suklaanruskeasta Sisusta Whitbyt Knitting on the Road kirjasta. Lyhyellä varrella tosin, ensimmäinen sukka jo lähes valmis.

2 kommenttia:

  1. Oi voi, näyttääpä tutuilta kirjoilta:D

    VastaaPoista
  2. Infoapa sitten mitä löysit Berliinistä :) Toivottavasti löysit tuonne Ideé (?) kauppaan, KaDeWe:n viereen, sieltä löysin tuota ihanaa baby alpacaa ja sitä haluan palavasti lisää! :D

    VastaaPoista