20.1.2007

Aino-slipoveri


Keskiviikkona päätin, että aion kerrankin tehdä sopivan liivin itselleni. Lanka-alesta mustaa Ainoa neljä kerää ja kutosen pyöröt.

Kuvan näyttäisin jos Blogger sellaisen lataisi, mutta hihansuiden ja kaulan viimeistely puuttuu. Note to myself; ensi kerralla USKO sitä sisäistä ääntä, joka sanoo, että neulo vielä pituuteen se muutama rivi enemmän. Voisi työ olla meinaa sen kaksi riviä pidempi ;) Usko myös sitä ääntä, joka sanoo, että kavenna ihmeessä vyötäröllä enemmän äläkä lisää silmukoita. Näiden kanssa painiskelin, mutta Ainoa en lähde purkamaan.


Tarkemmat speksit ja tiedot, kun Blogger antaa kuvia taas ladata. Ihan kiva siitä kyllä muuten tuli, kauluspaidan kanssa ehdottomasti käyttöön kyllä :)

EDIT.
Ulos- ja takaisin sisäänkirjautuminen auttoi! Heti antoi kuvia ladata :)

Malli: oma, perusslipoveri. Noin kokoa M, silmukoita 160 ja pyörönä kainaloille asti.
Lanka: Novita Aino, n. 250g, musta
Puikot: Prymin 6,0mm 80cm pyöröt
Muuta: Tosiaan "ihan kiva" tuli, olis saanut olla vähän tiukempi. (Joku päivä vielä teen sellasenkin!) Kädenteille ja kaulukseen (roikkuu ihanasti puikko edessä, jossa on noita silmukoita ettei tarvi kaikkia poimia ;)) tulee vielä muutamat kerrokset ainaoikeaa tai joustinta, saas nähä. Muuten on kyllä valmis ja huomenna saan varmasti viimeistelyt tehtyä.

Seuraavaksi voisin tehdä sen moniraitapaidan loppuun. Ehkä ;)

1 kommentti: