6.1.2007

Uusi puku tytsille


Edellinen pusakka alkoi venymään kosteassa ilmassa, joten täytyi neuloa uusi pusakka. Nappasin kyläilyiltaa varten mukaan 100g Jämsän Huopatehtaan Sohvia, nelosen sukkapuikot ja mittanauhan. Lähes kokonaan sain sen valmiiksi kotiin tullessa, joten illassa valmistui pieni villaliivi blogikoiralle. En huovuttanut työtä, mutta odotan, että jos se alkaa kostumaan ja blogikoira pyörii paljon maassa, niin mielummin huopuu kuin venähtää.. Saas nähdä :)

Onneksi ne on helppoja ja nopeita neuloa nuo blogikoiran villavaatteet ;)

Malli: oma, 84 silmukkaa, suoraa, jalkareiät ja joustinkaulus
Lanka: Jämsän Huopatehtaan Sohvi, n. 60g
Puikot: 4,0mm Inoxin sukkapuikot
Muuta: ei oikeastaan muuta, oli ihanan nopea neuloa! :)

Vielä yksi nauttimiskuva blogikoirasta:

7 kommenttia:

 1. Voi ku on söpö:) Meidän elmeri hauva ei oikeen tykkään villapaidastaan kun pyörii ensimmäiseksi lenkille lähdettyä muutaman minuutin lumihangessa, jos on paita päällä. Suosii ennemmin äitin ostamaa Burberryn takkia kuin mun käsitöitä:P

  VastaaPoista
 2. Toimivan näköinen villis. Vaan johan on tomera westi! Ihana.

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska villapaita! Voiskohan tullaista käyttää puudelillakin, se ei villaisena ainakaan sähköistä.

  Suloinen Blogikoira!

  VastaaPoista
 4. Hihih, hauva selvästi tykkää uudesta paidastaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan nautiskelevan näköinen otus :))

  VastaaPoista
 6. Neja, aika valikoiva hauvavauva ;D Toi harrastaa sitä lumihangessa pyörimistä oli sitten paita päällä tai ei, rakastaa lunta (ja märkää nurmikkoa..) niiiin kovasti :> Jos vähän sais ton pidettyä puhtanaa noin :p

  katriina, se on aika veikeän tomera kyllä :>

  villasatu, täysvillasia on noi molemmat villapaidat ollu jotka oon tolle tehnyt, ja ei ole ton pehmeää turkkia ainakaan yhtään sähköistänyt :) Saattaa siis toimia puudelillakin :)

  Ja joo, se tosiaan NAUTTI tosta :D Ainakin innostui heti leikkimään ja esitteli ylpeänä avokillekin, että katos vaan mikä mulla on. Siitä on tullut neiti ;)

  VastaaPoista