23.1.2011

Tilted duster


Neuleretriitissä viime syksynä aloittelin Interweave Knitsistä (syksy 2007) Tilted Dusteria. Mallina tämä ei alkuun lämmittänyt ollenkaan, mutta pikkuhiljaa nähtyäni sitä niin erilaisten kroppien yllä, alkoi se houkuttelemaan - varsinkin tämän pötsin kanssa ja noh, sen jälkeenkin. Retriitin jälkeen tikuttelin tätä kotona, kunnes joku toinen projekti vei mukanaan. Kesken jäi toisesta hihasta n 25 cm ja kaulus. Eli aivan hurjasti..

Viikonlopun aikana tikuttelin loppuun, blockasin ja laitoin napit kiinni (toiset puuttuu kauluksesta vielä, ns piilonapit. Sopivia ei ollut varastossa kahta kappaletta, joten ne täytyy käydä ostamassa). Lankana on Cascade 220 ruskeana ja se on aivan ihanan pehmeää! Aavistuksen tämä vaan venähti kastelussa, ja nyt pohdin, josko peräti 15-20 cm purkaisin helmaa pois, vai pitäisinkö tämän tällaisena pitkänä takkityylisenä. Lämmin se on myös ja erittäin mukava päällä.

Hihoista löysin Ravelrysta monia kommentteja, että niissä on "liikaa kangasta kainalon alla", jonka takia teinkin ne sitten ylhäältä alas. Poimin hiha-aukoista sopivan määrän silmukoita ja tikuttelin menemään - täysin omille käsivarsilleni sopivat hihat! :)

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää takki ja väri on herkullinen! Ja mahasta kans voi sanoa että vau, hyvältä näyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat, sekä takki että maha <3

  VastaaPoista
 3. Oi, sulla on söpö maha!

  Takkikin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kokonaisuus ja noille rennoille vaatteille on tarvetta kyllä hetkenkin päästä.

  VastaaPoista
 5. Tilted duster on minunkin listallani ja nyt ohjekin ostettuna. Taidan tehdä hihat niin kuin sinäkin.

  VastaaPoista
 6. Oon ollut vähän laiska blogienlukija viime aikoina ja tämmöinen pötsiuutinen on mennyt ihan kokonaan ohi! Hyvältä näyttää, pötsi ja tilted!

  VastaaPoista