10.1.2011

Ostoksilla käyty


Kävin tänään ystävän kanssa Menita Outletissa. Ajatuksena oli lähteä vain seuraksi ja mahd ostaa trikookudetta miehen pyytämään kaukosäädinhärpäkkään. Yllättäen Menita Outletin laajentunut lankavalikoima sitten viime käymisen jälkeen koukutti.. Sain kuitenkin trikookuteen ostettua! 9 mm koukku, kilo trikookudetta harmaana (5,95e/kg) ja muutama tunti kotona virkkausta ja tadaa - meidän pöydälle sopiva kaukosäätimien keräilykasa. Itse en välttämättä olisi tarvinut, mutta mies oli jossain nähnyt ja pyysi, joten tehtävä se oli. Harvoin kun sattuu pyytämään. Ja täytyy tunnustaa, kyllähän se tuohon pöydälle istuu hyvin ja piilottaa hyvin sisäänsä 6 (!!!) kaukosäädintä. Ohjeena käytin tätä.

Colinette Jitterbug oli saapunut myös kaupan valikoimiin, ja tätä vihreää en vaan VOINUT jättää hyllyyn. Jotain kivaa tästä itselle. Lähes kaikkia Rowanin lankojakin sieltä sai ja oli Noroa ja Malabrigon Lacea ja Sockia ainakin. Oli ihan pöllämystynyt olo, niin paljon kaikkia ihanuuksia!

Alelaarista lähti vielä Gedifran "Cashmerino"-lankaa oranssina pari kerää mukaan. Jos masuasukille tekisi ns löysät villahousut vielä näistä ei-kestoilua varten. Konepestävää, villa-akryyli-cashmerinosekoitetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti