8.1.2011

Makuupussi


Joululomalla valmistui "viimein" (muutama viikko meni neuloessa siis..) makuupussi tulevalle masuasukkaalle. Toivottavasti tulee käyttöön, ettei ole liian kovat pakkaset helmikuussa. Asukkaalle siis Garnstudion ohjeella "Bunting bag", lankana Viking Naturgarn vihreänä. Ostin sitä säkkilankana Nordiasta (1 kg / 29 e) ja lankaa meni vähän päälle 7 ja puoli kerää.

Napit on ostettu muutama vuosi sitten Tallinnasta Karnaluksista ja sopiva tähän loistavasti! Puikkoina oli 6,0 mm ja tein 1/3 months-koon, eli toivottavasit täksi kevääksi on sopiva.

Makuupussin rakenne oli mielenkiintoinen; se aloitettiin takaa alhaalta, neulottiin edestakas takakappale, hihat, kaula-aukki, etukappale ja lopuksi kylki-hiha saumat kiinni ja pussin alaosa kiinni ja huppu lopuksi.


4 kommenttia:

 1. Hieno pussukka :) Me saimme myös siskoltani kevättä varten pussukan ja oli kyllä kätevä! Äitiyspakkauksen makuupussi ei kuitenkaan riitä yksinään, joten se oli oikein kätevä. Harmikseni jäi vain nopeasti pieneksi :( Huomasin etten muistanut vinkata hyvistä villahousuista, edelliset jotka tein ovat olleet ihan ylitsepääsemättömän parhaat muihin verrattuna. Vanilla niminen ohje löytyy täältä http://www.knitsoquaint.blogspot.com/
  Parasta siinä on se että se istuu ja että selkää on pidenetty lyhennetyillä kierroksilla.
  Ihanaa mahan loppuaikaa :)
  Elli

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, noita Vanilloita olenkin katsellut sillä silmällä, et saattaa olla kiva ohje!
  Ja juuri äp:n makuupussin kanssa oli tarkoitus tuota käyttää, se vaikutti kovin ohuelta varsinkin helmivauvalle :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva !
  Ennättäisinköhän tehdä tuollaisen masulaiselle, helmikuun lopulle varmaan voisi olla aikaa.

  VastaaPoista