16.7.2008

Coffee tunic

Se on valmis. Ja se on ihana. Ja täydellinen. Tykkään kovasti. Sisko tykkäsi enemmän, päätti haluta sen omaksi. Luovuin rakkaasta lapsestani, sisko on kauan halunnut jotain isoa itsetekemääni, joka sopisi hänelle. Näin sain lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

It's done. And it's lovely. And perfect. I like it a lot. My sis loved it more, she decided that she needs it. I thought that I need to give her something sometimes, since she has been asking me to knit her something for a loong time. So she got it.

Näin kaupassa pitkän neuletunikan 3/4 hihoilla, ja siitä se ajatus sitten lähti. Itse en niin pitkiä hihoja halunnut. Halusin myös työhön palmikoita, jotta neulominen ei kyllästyttäisi. Joka 12. kerros oleva palmikonkierto onnistui pitämään mielenkiinnon työssä. Jätin myös neuletunikani hihattomaksi. Talvella olisi ollut ihana laittaa alle trikoopaita, nyt sisko saa kokeilla eri variaatioita neuleen kanssa. Ehkä teen itselleni uuden myöhemmin.

I saw a knitted tunic in the store with 3/4 long sleeves. That's how I got the idea. I myself don't like that long sleeves and I wanted to do some cables so there would be enough interesting things going on while knitting. At the winter a long sleeve cami under this and voilá. Now my sis needs to decide, what to do with it at the winter. I might make me another one.

Sillä ohjehan tähän löytyy.. ;)

Since there IS a pattern for this one.. ;)

Malli: Coffee Tunic
Lanka: Novita Nalle, 400g
Puikot: 2,75 mm ja 3,00 mm
Saatavana Ravelry-downloadina.
Get it as free Ravelry-download.

14 kommenttia:

 1. Very beautiful indeed! The cables, the fit and the colour are just perfect!

  VastaaPoista
 2. That is absolutely gorgeous! :D In my Ravelry queue in a second!

  VastaaPoista
 3. Todella upea! Taisit tehdä siskosta aika onnellisen?

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! Thank you for all of you! :)

  tiinav, joo, siskosta tuli erittäin onnellinen. On kuulemma jo kaikille kavereilleen kehunut, kuinka sai ehkä siisteimmän vaatekappaleen ikinä.. ;)

  VastaaPoista
 5. Tää on tosi kaunis, pääsee toteutukseen syksymmällä joten kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
 6. Se on ihana! Pakko saada tommonen kyllä :)
  Ai joo, ja sulle olis tunnustus mun blogissa.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis neule! Ja värikin on aivan ihana. Kiitos ohjeesta, ehkä kokeilen tehdä vastaavanlaisen tunikan itsellenikin. :)

  VastaaPoista
 8. upea! Kadehdin siskoasi jolla on niin taitava sisko!

  VastaaPoista
 9. Kerta kaikkiaan nätti! Miten oon missannut sun blogin lukemisen. Koska se ei ole blogilistalla, mutta kirjanmerkeistäpä löytyy.

  VastaaPoista
 10. Sattuisko sulla olemaan suomenkielisenä ohjetta tuolle coffee tunicille?
  Itselle ole suotu pitkäjänteisyyttä, ja mamma lupautui tällaisen väsäämään mutta hän taas ei osaa englanniksi ohjeita :)

  Kiitos kiitos paljon paljon, tuon ohjeen suomentaminen tuottaa mulle harmaita hiuksia, perusenglantia on selkeästi vaikea soveltaa "knitting englantiin"...

  Tässä mun osoite jos jaksaisit vaivautua jeesaamaan:
  susanni ät tutkalla.com

  VastaaPoista
 11. Just finished my version of your coffee tunic. It looks a bit different, but I SO love it! Your welcome to visit my blog and have a look if you want!

  Thank´s for sharing the pattern. The cablepattern is beautiful indeed!

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Kiitos kivasta ohjeesta! Mietinpä, että tunikaan voisi tehdä pitkät resorihihat???

  VastaaPoista