2.8.2007

Buttony

Veljen helmineulepaita on YHTÄ saumaa vaille valmis, kun sain kutsun Ravelryyn. Ja piti aloittaa siellä pitkään surffailun jälkeen uusi neule. Oli vaan pakko. Ja ensi viikon lomallekin Italiaan on jo matkaneule valittu.

My brothers shirt is almost done. Only one seam to sew. But I got my invitation to Ravelry so it's on the hold since I just HAD to start a new project.


Buttony Ornaghi Filatin Fashion Merinosta. Rakastan tätä työtä. :) Täydellisiä Buttoneita on vaikka kuinka paljon, tämä on se, joka poisti sen viimeisenkin ajatuksen "tehdä valmiiksi muita töitä ensin."

Buttony Sweater from Ornaghi Filati Fashion Merino. I just love this work. :) There's lots of beautiful Buttony Sweaters, but this one is the ONE that made my mind finally to start it right away.

4 kommenttia:

 1. Voi jösses, ihana tuo sininen Buttony sun linkissäsi!!! *kuolaa* Ei ihme, että piti aloittaa. Olet niin nopea kutomaankin, että valmista tulee varmaan nopeasti!

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. Noh noh, en mä nyt niiiin nopea ole ja tulee toi viikon Italian loma ensi viikoksi väliin ;) Mutta jos koulun alkuun mennessä (syyskuu) saisi valmiiksi :>

  VastaaPoista
 3. Mullakin on buttony meneillään. Sun näyttää kyllä paljon paremmalta, ku mun :D

  VastaaPoista