25.5.2007

Kamera toimi ! :)


Jej, sain kameran ja tietokoneen välisen yhteyden viimein toimimaan kunnolla. Niinpä siis muutama kuva tuosta uudesta rakkaudestani, meerin tekemästä puikkopussista.

Jej, I got the connection between my computer and my camera to work ! So here's few pictures of the needlecase that meeri made for me. It's lovely :)


Luulin omistavani enemmän sukkapuikkoja, mutta toisaalta sieltä puuttuu myös monia kokoja. 2,5mm metallisia on paljon, 3,0mm on taas 7 kpl. 3,5mm löytyy yksi setti ja 4,00mm pariton määrä. 4,5mm puikkoja ei ollut ollenkaan?! Luulin omistavani, toisaalta taas saattaa olla, että jostain keskeneräisestä työstä löytyy. Huomaa, ettei bambupuikot sovi mun käsille; ne on ihan kieroja :(

I thought I would own more dpns. But I couldn't find more from the closets. I'm missing few sizes and there's still few middle-sizes that I would love to own. You can see; bambu needles aren't for me. They are little bit twisted.

Päällinen on niin nätti. Että tykkään noista väreistä ja tuosta kuviosta. Aivan ihana. :)

I love the cover. It's so pretty and I just love those colors !


Lähes kaksi hihaa valmiina, pyöriö toisesta puuttuu. Lanka on aivan ihanaa ja malli on ihana. Tämä on kotineule, bussimatkoille otin yhden UFOn, jotta saisin sen joskus edes valmiiksi.

Almost two sleeves! I love the yarn and the pattern is also fantastic. This is the project I'm working on at home. I took an another UFO on the drives to the work, so I could get even one finished sometimes. :)

2 kommenttia:

  1. Heh, täällähän neulotaan samaa villatakkia, hauskaa!
    Ole tarkkana, kun aloitat vinoruutuneuletta. Sain purkaa kymmenisen senttiä takakappaletta, kun en ollut älynnyt kuinka mallineuleen "ylimääräiset" silmukat sijoittuvat ja ruudutus ei asettunutkaan symmetrisesti.
    Ohjeessa ei ole sinänsä vikaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, täytyy olla tarkkana :) Innolla odotan, että sinä saat takkisi varmaan ensin valmiiksi, jotta näen mitä on odotettavissa ;)

    VastaaPoista