22.6.2011

KYH #16-20

Vietettiin pari päivää risteilemässä Itämerellä (ja käytiin Tukholmassa), joten tää KYH-päivitys on vähän myöhässä. Vauvan kanssa matkustelussa on se kiva puoli, että mukaan mahtui muutama uusi KYH-aloitus ja lapsen mentyä ajoissa yöunille, oli hytissä aikaa neuloskella ja nautiskella tax freen tuotteita sillä välin.

16. Converse booties tytärlapselle. Novitan 7 veljestä valkoisena ja punaisena, sopivan kokoiset tällä hetkellä. Pitäähän nyt jokaisella olla omat Converset.

17. Jo muutama vuosi sitten ostin Titityystä Shibui Knits sukkalankaa ihanassa ruskean värissä, mutta myöhemmin selailin Ravelrya ja huomasin, että se läikittyy inhottavasti. Niinpä jossain neuleretriitissä bongasin, että Samma teki tästä langasta Swirl Socksit, joissa läikittyminen ei ollut yhtään niin paha, joten sellaiset sukat siis tästä langasta!

18. Pari vuotta sitten Jenkeissä käydessäni tilailin sinne myös Knitpicksin lankoja. Tämä sininen on Knitpicks Memoriesia Yukon-värissä, 100% merinovillaa. Mitään en ole langasta aiemmin keksinyt, joten Pimpelliese istuikin langalle aivan loistavasti.

19. Samantyylinen kuin edellinen huivi on myös tämä Wollmeise Twinistä tuleva Saroyan. Molemmat ovat aivan superkivoja malleja tehdä, samantyylisiä mutta silti aivan erilaisia. Tässä tykkään reunan lehtikuviosta hurjasti ja langan väri sopii siihen loistavasti.

20. Ja satsin viimeinen on Neulekirja-kirjasta Bones-sukat Villamokan Idaho-väristä. Nämä ovat edistyneet vähiten tän satsin neuleista, mutta enköhän saa suuren osan neuleista valmiiksi kuitenkin.

Väliraporttina kerrottakoon myös, että 20 neuletta aloitettu, joista 7 saatu myös valmiiksi jo. Ja muutama lähellä valmistumista.

1 kommentti:

  1. Tuo Saroyan on kyllä tosi kiva ja nätti malli! Omani tein tumman lilasta Alaskasta, mutta tuon sinun vihreän huivisi nähtyäni tekisi mieli tehdä myös kesäisemmissä väreissä toinenkin :)

    VastaaPoista