28.9.2009

Hiljaisuuden jälkee

Pitkästä aikaan bloggaan. Valmistuneita on, mutta kuvaaminen ei kiinnosta eikä ehdikään ennen kun on taas pimeätä. Viikonloput taas kuluvat johonkin ihan kamalaa vauhtia.

Muutamia joululahjoja on jo valmistunut. Veljelle Puro-lapaset. Kierrettyä 1o1n-joustinta, raidotus joka 2. kerros. Peukalot yksiväriset. Sen lisäksi yhdet sukat Nalle Colorista, yksi kaulahuivi ainaoikein-neuleena myöskin valmistunut joululahjapaketteihin. Vielä olisi yhdet lapaset ainakin sekä muutamia tiskirättejä neulottavana paketteihin, kerrankin olisi sitten joululahjat ajoissa tehty. :)

Kävin neulovan ystävän kanssa viime viikolla Lankamaailma Nordiassa etsimässä hänelle tähän ohjeeseen sopivaa lankaa. Satuin löytämään samaa lankaa itsellenikin ja vähän ihailemani ohje huusi nimeäni. Eihän Gjestalin Topp't Tåta voinut jättää sinne ihanana petroolina, hintaakin oli vain 25e / kg ! Viikonlopun aikana retriitissä ehdin neuloa PALJON ja nyt on vaan kiinnityshakasia (en nappeja tee) ja lankojen päättelyä vaille valmis. Tästä lisää siis myöhemmin.


Viime viikonloppuna oli neuleretriitti, tästä blogaan myöhemmin. Sitä edeltävänä viikonloppuna taas pidettiin kakkukahveja sulhon sukulaisille, jota edeltävänä viikonloppuna omille sukulaisilleni.. Tätä ennen hostasin taas ystäviä ulkomailta, saksalainen ystäväni siskonsa kanssa vietti Suomessa lähes viikon. Kaikki Helsingin nähtävyydet tuli käytyä TAAS läpi. :D

Nyt koetan päästä yli masentavasta olosta töissä ihanan retriittiviikonlopun jäljiltä ja saada itseäni niskasta kiinni kuvaamaan noita valmistuneita töitä. Ja ravelryn vaihtopakettikin saapui viime viikolla! Siinä oli ihan huippujuttuja: suklaata, ihania oransseja lankoja ja aivan mielettömän hyvin istuvat oranssit hansikkaat. Olin ehkä onnellisin ikinä, kun sen avasin! :)

7 kommenttia:

 1. Kivat lapaset! :) oot kyllä tosi hyvissä ajoin liikkeellä joululahjojen kanssa. Täällä ne on vasta ideatasolla, kiireiden keskellä kun ei tunnu ehtivän tarttua ideoihin ja jalostaa niitä tavaroiksi. Onneksi joulu ei kuitenkaan ole ihan vielä :) Ainiin, odotan innolla raporttia neuleretriitistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit paketistasi, sitä oli kiva koota sinulle. Terveisin, Ravelry-ystäväsi:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos retriitti-seurasta ja tietty kyydeistä kanssa :)

  Olit kyllä tosi tehokas sen petroolin värisen neuleesi kanssa, mielenkiinnolla odotan valmiin näkemistä!

  VastaaPoista
 4. Anna-Kaisa, välillä on pakko :D Tai sitten oon oppinut aikaisemmista vuosista kun edellisenä iltana päättelen vielä lankoja osasta töistä.. ;)

  Taija, kiitos itsellesi :D Ravelryyn pistinkin jo kuvia, tänään jos blogais sen muuten sitten. On muuten nyt päällä töissä ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos peliseurastakin ja siitä, että hävisit mun kanssa ;) Jonkunhan se on uhrauduttava siihenkin hommaan.
  Oli tosi kiva nähdä ja toivottavasti nähdään uudelleenkin!

  VastaaPoista
 6. Kommenteista innostuneena kävin katsastamassa, millaisen luomuksen lisäsit Raverlyyn. Ihana! Siis aivan mahtava!

  VastaaPoista
 7. Samma, kyllä nyt retriitin eteen uhrauksia piti tehdä. Vaikka sitten häviämällä Triviali siun kanssa :)

  Anna-Kaisa, nyt sain blogattua sen myös ;) Se on aivan ihana. Uusin lempineuleeni!

  VastaaPoista