23.7.2009

Vauvajuttuja


Mökillä oli ihanaa! Koirat mennä viiletti pitkin pusikoita ja pulikoi rannassa. Innostuivat jopa uimaan vähäsen, vaikka mitään "uintikoiria" nää kaks ei kyllä ole ollenkaan. Kaislikossa oli ihania tuoksuja ja mä sain neuloa vaikka kuinka paljon. Lähes valmiina on jo vaikka mitä, viimeistelyssä taitaa täällä päässä olla se ongelma. ;)


Amerikassa asuvat host-siskoni (vaihtarivuodeltani) on raskaana. Laskettu aika on ensi maanantai ja minä tulevana "tätinä" vähän myöhässä: tänään lähtee postissa pikapakettina kohti Idahoa pikkusetti. Vauvan takki ja pipo. Lankana Saksasta v 2007 ostettu Lana Grossa Come, joka on ihanaa merino-cashmere-villasekoitetta, jonka voi kuitenkin pesukoneessa pestä. Vauvasta tiedetään jo, että tyttö tulossa ja nimikin valmiina, jonka takia uskalsin näin tyttömäisen värin valita. Onpa väri muuten tulevan äidinkin lempiväri. ;)

4 kommenttia:

  1. En ookkaan huomannut pitkään aikaan käydä täällä, nyt satuin foorumilta eksymään. Ihana ulkoasu tullut, ja voi vitsi tota vauvajuttujen väriä, ihana! <3

    VastaaPoista