27.7.2009

kaksi neulojaa ja kasa lankaa


Kaksi neulojaa (ja myöhemmin monta muuta) tapasi tänään Helsingissä. Ensin kävimme Oulunkylässä Nordiassa. Sinne kulutettiin säädyllisesti rahaa ja erittäin paljon aikaa. Molemmilla oli budjetti 30 e (!!) ja toinen neuloja alitti sen ja toinen ylitti (mutta vain eurolla). Mukaan sieltä tarttui mm ..


Yksi kerä Zauberballia. Tästä tarkoitus tulla pienikokoinen Baktus. (Miksi muuten #neulonnan neuletapaamisessa Ursulassa joka toisella neulojalla oli melkein Baktus kesken?)

Kuusi kerää Jannea retroväreissä. Näistä tulee äidin pyynnöstä (ja maksusta) perusvillasukat entisen naapurin aikuisille pojille, joilla on jalankoko sellanen 45. Molemmilla. Kahdet villasukat kokoa 45. Saanko ikinä tehtyä?! Onneksi sentään värit on kiva!

Mukaan tarttui myös 500 g Froyaa, jossa on vyötteessä virhe ja näin ollen halvennuksessa. Siitä ei sattunut kuvaa olemaan. Nordian jälkeen lähdimme Menitaan, josta itselle ei tarttunut ONNEKSI mitään, toinen neuloja nappasi sieltä kanssa jotain mukaansa. Menitalta Ursulaan matka meni Hobboksin ohi ja alesta lähti tällainen kirja mukaan. Tykkään kamalasti siitä "The Knitter's Handy Book of Sweaters"-kirjasesta ja tämä on samantyylinen mutta sisältää perusohjeet hatuille, baskereille, sormikkaille, lapasille, huiveille ja ja liiveille ja paidoille ja sukille.

Kiitos ihanasta seurasta Liis!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vieläkin kerran itsellesi kivasta päivästä :) Mä en oo uskaltanu purkaa reppua ollenkaan vielä!

    VastaaPoista