18.6.2009

Mökkineulottua


Mökiltä tuli palattua tänään. Ilma oli kamalaa: vettä, tuulta, vettä, kylmää, tuuli. Ehti hyvin neulomaan. Kristelin Springtime Swirl eteni viimeiseen vihjeeseen asti, mutta sen ohella ehdin neulomaan myös villasukat pikkuveljelleni Novita 7 veljeksestä. Waltteri itse pyysi vihreää lankaa, jonka äitee osti sitten Prismasta ja piti olla "jotain kuviota". Villapallon blogista sain inspiraatiota ja tällaiset sukat sitten syntyi.

Koska oli kamalan kylmä, tein myös "cowlin" ( kaulurin? ). Lankana kaapissa ollut yksinäinen Novita Kaarna kerä ja ohjeena Dolores Park Cowl. Ohjeen mukaiset silmukkamäärät ja kerrokset, tuli juuri sopiva ja oikein lämmittävä.

Vanhemman koiran kanssa palattiin tosiaan eläinlääkäriin: diagnoosina atooppinen iho, johon tullut bakteeritulehdus ja saatiin antibiootteja ja pesuainetta ja paikallislääkettä ja ties mitä. Hyvin rahaa upposi taas..

3 kommenttia:

 1. Kivat sukat. :o)

  Jos koissun nahka ei ala rauhoittua, kannattaa harkita verikoetta alergiatestejä varten. Meillä Nicky oli aikoinaan allerginen jokseenkin kaikelle mahdolliselle ja ainaisen ruikkiksen ohella se ilmeni mahanalustan jatkuvalla ruvellaolemisella. Ruokavalio auttaa ja nahasta ottaa paljon vähemmän paineita, kun tietää mistä se johtuu. Ja juu, koiran on mahdollista olla allerginen myös ihmiselle.. ;DD

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Verikoe on tehty ja selvitetty kaikki mahdolliset ja mahdottomat allergiat. Meillä on lista ruoka-aineita joita välttää + erilaisia kasveja joille on myös allergikko. ONNEKSI ei verikokeissa ollut mitään viitettä sille, että oisi varasto-pöly-muille punkeille allergikko.

  VastaaPoista
 3. Onpas samannäköiset sukat kuin minulla;-) Ei tarvitse näköjään ohjetta kirjoittaakan...

  VastaaPoista