30.10.2007

Sortumista havaittavissa

Osui ja upposi. Piti mennä ostaa kaksi kerää Isoveljeä erääseen joululahjaprojektiin mut eihän se siihen jäänyt.

Crash, boom and bang. I was going to LYS to buy two skeins of Isoveli (Novita) for Xmas projects BUT of course I couldn't handle myself. This is what happened:


Yhteensä 700g lankaa. Auttaako yhtään et mulla on jokaiselle tarkoitus?

Total 700g new yarn. Does it help if I say that I have a purpose for everyone of these?

4 kommenttia:

 1. Tietenkin se lievittää tilannetta huomattavasti jos jokaiselle on jo tarkoitus! =) Itse olen monta kertaa mennyt Anttilaan että nyt kyllä ostan sitä Floricaa! (en ole koskaan neulonut siitä vielä mitään) mutta sitten en kuitenkaan ole saanut sitä ostettua, siinä on jotenkin vähän huonot värit minusta. En oikein tykkää esim valkosesta.

  VastaaPoista
 2. Auttaa se. Mut haluun kyllä nähdä mitä noista mohaireista tulee ;)

  VastaaPoista
 3. raisa, joo floricasta itekään en ole aikaisemmin mitään tehnyt mutta bongasin aivan ihanan ohjeen johon tuo on passelia. Ja kun menee joululahjaksi niin omat värimieltymykset ei ole niin justiinsa vaan lahjan saajan ;)

  hanna-h, niistä tulee yllättäen huiveja! :D

  VastaaPoista
 4. Oi oi oi, ihanaa lankaa! Auttaa se tottakai että on tarkotus, ja seki auttaa, että postaa ne kanssaihmisten iloks blogiin ;)

  Ja Florica on muuten ihkupihkua, teen siitä just keltasta pitsineuletakkia (valmis joskus viiden vuoden päästä). Musta taas ne väritki on just herkulliset :). Ja se on niin pehmosta päällä, ei kutita Floricasta tehty kaulahuivikaan yhtään...

  VastaaPoista