6.10.2007

Pesuun meni

.. mutta ennen pesua oli pakko kokella ja kyllä. Se on juuri sellainen iso ja paksu ja pehmeä ja mukava ja ISO paita, jonka voin vetää päälle viedessä koiraa iltapissalle tai lähtiessä sen kanssa lenkille metsään tai kun ollaan Lapissa lomaa viettämässä niin illalla takan ääreen kääriytyä. Tällaista paitaa olen kaivannut, jostain syystä koskaan en ole saanut tehtyä kun olen käyttänyt äitini ikivanhaa yli-isoa villapaitaa. Aika uudelle!

It went to washing machine but before it I had to try it and YES. It's just what I wanted. Big and soft and BIG and nice and comfy. Just what I wanted, something that I can just throw on me when I go out in the evenings for a walk with the blogdog or to the woods with her or while we're in Lapland spending winter holiday and sitting in front of the fire place. This is something that I have dreamed of but never actually done since I've been using my moms old sweater. Time for new one.

Huomenna tarkemmat tiedot ja paremmat kuvat.
Tomorrow more info and better pics.

4 kommenttia:

 1. Ihanan ja käytännöllisen näköinen neule. Odotan innolla pingotuksen jälkeistä kuvakavalkadia. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku jännää! Paljon kuvia sitten kiitos! ;D

  Marsvin

  VastaaPoista
 3. Kuvia odotellessa :)
  On se kyllä mieletön tunne kun neule on just sellainen kuin pitää, onnea!

  VastaaPoista
 4. Nyt se on tosiaan kuivumassa ja sitten pieni operaatio nappien ompelussa ja jonkinlaiset kuvautsessiot käyntiin. :)

  villapeikko, nimenomaan mieletön tunne! Oon hehkutellut itelleni tota nyt viimeset 24h koska se on oikeasti tosi just sellanen. Avokki tosin sanoi et "onpa hassu pallopaita" :D

  VastaaPoista