27.9.2007

Bubble on IHANA.

Ei, ei se bubble vielä ihan valmis ole. Toinen pentagon valmistui eilen (kuvan oton jälkeen) ja kolmaskin on jo lähellä valmistumista. Se on jotenkin niiin erilainen tapa neuloa paitaa, ettei tajua miten nopeasti se valmistuukin. Ei ole sitä perinteistä "etukappaletta 40cm, sitten kavennukset" - oloa. Tää on oikeasti kiva.

No, its not done yet. I finished the second pentagon yesterday after taking the pic and now also the third one is almost done. I mean, its like a whole different style to make a sweater that I dont even realize that how fast it knits up itself. There isnt any "knit 40 cm of the front and then make the decreases for the sleeves"-thing. This is actually really nice!

EDIT. Päivi kysyi kuvaa keskeneräisestä enemmän, niin otin äsken kuvan kun kolmatta pentagonia neulon kiinni. Ideanahan on neuloa yksi pentagon > poimia siitä yksi reuna seuraavaan > poimia näistä kahdesta reunat kolmanteen jne. Lopulta sitten saumoja ommellaan sieltä ja täältä. :) Kuvassa valkoisella rajatut ovat siis noita pentagoneja.

5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta! Varmaan hyvää vaihtelua perinteiseen puseronneulontaan :)

  VastaaPoista
 2. Minuakin bubblen tekeminen kiinnostaisi. Lankaa vain en osaa päättää. Odotan mielenkiinnolla näkeväni sinun valmiin neuleesi!

  VastaaPoista
 3. Kiinnostais nähdä useampi kuva keskeneräisestä neuleesta. En ole sisäistänyt ohjetta miten se syntyy ja mistä sitä aloitetaan ?! Olis kiva neuloa itsellekin bubble !
  PÄIVI

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä ihanan erikoiselta mallilta. Ensivisiitillä, tule toistekin. :D

  VastaaPoista
 5. villanne, tervetuloa uudestaan ! Ja erikoinen mallihan se onkin vähän :)

  VastaaPoista