25.7.2007

Koiria ja vauvoja


Lähipiiri ilmoitti lisääntyvänsä ja minä onnellisenä lähipiirin ainoana neulojana sitten intouduin ensi vuoden alussa syntyvälle vauvalle nyt jo neulomaan pientä vaatetta. Woolia löytyy kaapista vaikka kuinka ja lehtiä selailemaan. Mitään vauvan vaatteita en ole aiemmin neulonut eikä oikeastaan aikaisemmin ole ollut lähipiirissäkään vauvoja, joten ihan mutu-tuntumalla Woolista tein pienen paidan. (Ainakin lehdissä oli Woolia käytetty vauvojen neuleisiin.) Pienokaiselle kun on laskettu aika talvella, niin 56cm villapaita tuntui sopivalta ajatukselta.

Someone close to me told me she's gonna have a baby. So of course I already made something for the little one. It's size 56 cm 'cause the baby is hopefully coming out in the middle of the winter so little wool sweater could be nice.

Malli: Moda 3/2006, malli nro 35
Lanka: Novita Wool (petroolia n. 40g, v. pun n. 25g, lila n. 30g, v.sin n. 25g) yht. 120g
Puikot: 3,0mm Addit
Muuta: koetin tehdä unisex-värisen kun ei vaavin sukupuolesta ole tietoa ("tyttöjen" ja "poikien" värejä yhtä paljon). Saas nähdä ;)

Kovasti viime päivinä neulomisiani on yritetty häiritä, kun blogikoiran paras kaveri oli hoidossa muutaman yön. Nämä kaksi kun ei malttanut olla painimatta, ja sitä painimista jatkui niin yöt kuin päivätkin. Nyt blogikoira nukkuukin niin naattina ettei jaksa edes ruokakipolleen tulla :D Taisi olla rankkaa kun villiskaveri oli kylässä ;)

Blogdogs best friend was visiting us for a few nights since her "parents" were on a trip. These two really tried to distract my knitting since they were just playing and playing and jumping around day and night. Now blogdog is soooo tired that she won't even come to her meal, only opens her eyes and looks like "Ok mom, I'm gonna eat later...zZZ" ;)

6 kommenttia:

 1. Suloinen vauvelin paita, ja samaa mieltä villasukan kanssa, et väritkin on kohdallaan!

  Mie oon tehny ihan reippaasti poikavauvalle vaaleanpunaistakin neuletta (mutta myös sinistä), minusta se käy yhtä hyvin ku perinteiset "poikien värit". =)

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuva koirista, kuono vasten kuonoa pump pump vai kuin se meni. ;)

  Vaavin paita on kivan näköinen, hyvät on värit.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :) Värit ovat luonnossa vielä siistimmät, paitulia tehdessä itekin hämmästelin kuinka kivasti noi värit sopiikin yhteen ja siitä tulee toooosi söpö paita :>

  Vilma, jep. Kuono vasten kuonoa ;)

  VastaaPoista
 4. Hienosti valitut värit vauvan puserossa, kokonaisuus on kaunis!

  VastaaPoista