16.7.2007

Discloth

Tuntuu taas, ettei mitään saa valmiiksi.
Olen aloitellut Mystery Stole 3:n Wetterhoffin viininpunaisesta Silviasta ja kaikki vihjeet tähän mennessä neulottu. Se on aivan ihana!
Viikonloppureissulla Vaasaan aloittelin myös viimein MysteryShawl2:sta, jonka saa siis ostettua erikseen kun KAL on jo kokonaan valmis. Lankana on nimetöntä villasekoitelankaa, mutta sen kanssa on niiin paljon vastoinkäymisiä ettei mitään rajaa. Ei jaksa edes laskea enää niitä kertoja kun on huomannut virheen tai olen aloittanut sen alusta tai purkanut viisitoista riviä..

Feels like I can't get anything done. There's lots of UFOs and nothing seems to get done. I'm doing Mystery Stole 3 and it's really nice. The yarn I have is Wetterhoffs Silvia and the needles are Addi 3,5mm circulars.
I also started Mystery Shawl 2, which obviously isn't the perfect pattern for me. I've started it so many times now that I'm tired of counting and I've been ripping it off and ... It's just hard, but I really would love to make it !

Pikkuveljen helmineulepaita tyssäsi helteisiin. Kaikki mun "mielenkiintoset" melkein-valmiit-neuleet tyssää helteisiin aina kun alan niitä neulomaan suuremmalla innostuksella. Sama ongelma on tällä hetkellä myöskin Sandra-palmikkotakilla.

The shirt for my little brother is waiting for the colder weather. It feels like every inspirational project that I have at the moment are on the waiting list 'cause the hot weather. It's sad !


Mutta jotain valmistunutta. Jämäkerä-Tennesseestä kaksi tiskirättiä.
But something is done. A left-over-skein of Tennessee became two discloths.

Malli: Horseshoe Pattern Discloth ja Stepped Ridge Discloth
Lanka: Novita Tennessee, musta, n. 70g
Puikot: 4,0mm Inoxin suorat
Koko: n. 20 x 20 cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti