12.3.2007

Puolislipoveri


Jee, se on valmis ja se on ihana ja istuva ja tykkään oikein kovasti. Tarkoituksena oli siis hakea jotain slipoverin ja pitkähihaisen neulepaidan väliltä kauluspaidan päälle. Ullassa ollut raglanpaita ylösalaisin oli täydellinen malli siihen tietenkin omin muutoksin.

Tennesseestä ensimmäistä kertaa neuloin mitään ja täytyy sanoa, että vaikka nättiä jälkeä tulee niin en siitä silti tykkää yhtään. Jotenkin silti jäi omaan makuun liian löteröä vaikka puikkosuosituksen mukaan neuloin sekä tiheys täsmäsi näin. Ei siis enempää neuleita Tennesseestä. Pingotuksessa alareuna levähti myöskin, joten sinne täytyy jokin pieni kuminauha esimerkiksi pujottaa.


Raglanlevennykset onnistui aivan loistavasti, tykkään tuosta jäljestä älyttömästi. Toinen muutos joka harmittaa vähän (alareunan lisäksi) on se, että aloitin aaivan liian monella silmukalla (vaikka ohjeen mukaan teinkin, mutta jotenkin en tajunnut, että se kaula-aukko on niiiin iso). Eiköhän se kuitenkin ole aivan sopiva tarkoitukseensa nähden. :)

Malli: ylösalaisin raglan Ullasta
Lanka: Novita Tennessee n. 320g
Puikot: 3,5mm Addit
Muuta: käyttöön ehdottomasti! Alareunaan pujotan vielä jonkinlaisen nauhasysteemin kiristämään sitä, muuten aivan täydellisen ihana.

3 kommenttia:

  1. Mä just viikonloppuna suunnittelin mielessäni samaa projektia eli ylösalaisin raglania tennesseestä - mikä sattuma! Näyttää kyllä tosi kivalta kauluspaidan kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, yllätyin itekin kui kiva se lopulta onkaan sitten kauluspaidan kanssa. Ja kesälläs itten voi ilmankin käyttää mahdollisesti :)

    VastaaPoista