27.11.2006

Lankahulluutta

Aika esitellä viikonlopun ostokset. ("Onneksi" kadotin lompakkoni sunnuntaina ja joudun pitämään ainakin kahden viikon taukoa MINKÄÄN asian ostamisen suhteen kun kerkesin kortit kuolettaa jo..)

Aloitellaan hellästi.
Kaksi vyyhtiä Jämsän Huopatehtaan 100% villalanka Sohvia. Turkoosina ja viininpunaisena. Näistä jotain kivaa huovutettavaa! (Tod. näk. tumput tai tai tossut. Tossut olisi kivat. :))


Sukkalankaa hieman. Ruskeaa Sisua kaksi kerää, ja vihreää Sisua kaksi kerää. Ensimmäiset Sisu-lankani. Ne tuntuvat kivalle. Ja pehmeille. Ja ovat erittäin kauniin väriset! Taidan olla aika massanmukana kulkeva, kun ruskea houkuttaa tänä syksynä.

Olin itseasiassa jo kassalle kävelemässä, kun tajusin, että homma on hoidettava nyt tyylillä kotiin (ts. nyt tai ei koskaan, kun avomies on uhannut laittaa korttini kuivumaan hetkeksi..)


Niinpä siis 500g Dropsin Alpacaa tarttui mukaan, kauniissa sinertävänpunertavantummassa sävyssä. (Linkki Dropsin omassa värikartassa olevaan väriin.) Kaunis kaunis KAUNIS. Ja ihana. Rakastan. Tästä tulee OHUT kietaisutakki sitten joskus. (Pienet puikot, mulle suht iso työ; valmistunen vuonna nakki ja muussi.)

PS. On mun lankavarasto silti pienentynyt; päivittelin juuri Excel-taulukkoa viime ajan valmistuneista töistä jne ja olen päässyt alle 16 kg ! (Alkukesästä oli yli 20kg..)

1 kommentti:

  1. Ihananväristä alpacaa, nyt kyllä koukutit pahasti :O
    Pakko pakko päästä viikonloppuna Helsinkiin lohtulankaostoksille! Treen alpacat ovat lähinnä pastellisävyisiä, joten noita tämän syksyn uutuusvärejä en ole ehtinyt edes luonnossa näkemään.

    VastaaPoista