20.11.2006

Kolme kuvaa - kuvasatoa

Noniin, sain joitakin kuvia otettua. Muutamat pyytämänne kohteet eivät valitettavasti onnistuneet, kun asioita ei ole ;)


1. Keittiö.
Rakastan tässä asunnossa eniten keittiötä. U-malli on ihana. Baaritiski olohuoneen puolelle ja TISKIKONE. Opiskelijan elämässä hieman luksusta ;) Vasemmalla näkyy myös talvikkohamsterimme terraario.


2. Neulomispaikka.
Heti keittiöstä kun katsoo olohuoneeseen / ikkunoihin päin, niin on meidän "ruokapöytä". Tämä toimii läppärini pöytänä sekä neulomispaikkana. Harvoin kumpikin syödään ruokapöydän ääressä, vaan minä istun nurkassa ja surffaan netissä / neulon tuolilla koneen kanssa. Pöydälle mahtuu hyvin kaikki neulesälä levälleen.. (jotka pitäisi kuulemma siivoilla joskus?! ;D)


3. Lempimaisema.
Kotimme ikkunasta lempimaisema on samalla AINUT maisema kotimme ikkunasta. Kaksi ikkunaa, makuuhuoneessa ja olohuoneessa ovat molemmat kerrostalon sisäpihalle. Asumme onneksi juuri ja juuri niin korkealla, että näemme edessä olevien kerrostalojen taakse. Välillä on kiva makoilla makuuhuoneen sängyllä ja katsella vain ikkunasta ulos pimeällä Pitäjämäen valoihin päin. (Kuva otettu nyt sitten olohuoneen ikkunasta.. )


4. Wc/kylpyhuone.
Meiltä löytyy myös sauna ;) Olen onnellinen siitä. Hieman karu, mutta pysyy sopivasti siistinä. Pyykinpesukone on myöskin aivan ehdoton. Huomasin kuvia ottaessa, että kylpyhuoneessa oleva loisteputki onkin erittäin kellertävä sävyltään!

5. Eteinen.
Eteinen ei ole oikeastaan muuta kuin naulakko ja kulku keittiöön sekä kylpyhuoneen ovi. Naulakko on saamassa uutta elämäää alleen, kun akvaarion lähdettyä eräs lipasto siirtyy "kenkäkaapiksi" naulakon alle. Saa hieman siistiyttä tuohon osaan asunnosta. (Blogikoira seurasi ympäri asuntoa kun kuvailin paikkoja ja päätti hypätä kuvaan..)

6. Makuuhuone
Tänne mahtuu juuri ja juuri 180 cm parisänkymme, blogikoiran koppi sekä Muuramen "yöpöytä". Valitettavasti blogikoiran juoksujen takia päiväpeittomme on pesussa, joten sänkyä ei ole pedattu ja en kehdannut sellaisenaan olevasta kuvaa ottaa. Sisustus on aika sinipainoitteista meillä ;)

7. Vessan/kylppärin kaapin sisältö.
Otin kuvan omasta puolestani kaappia (olen kyllä tainnut levittäytyä koko kaappiin *nolona*). Ei mitään erikoisempaa, muuton yhteydessä olen johonkin onnistunut säilömään kaikki koruni ja niiden metsästys alkoikin kuvien yhteydessä. (Edellisessä asunnossa olivat kylppärin kaapissa :o)

8. Lempikenkäni
Sain nämä 13 eurolla avokkini siskon kautta viime kesänä ja rakastan näitä. Läpyskät ja lipuskat, kauniit tummanruskean mokkaiset kengät jotka kestävät vaikka mitä (mm. blogikoira on maistellut kenkiä) - ja siltä ne näyttävätkin! Mutta istuvat aivan taivaalliseti jalkaan ja ehkä elämäni ihanimmat kengät.

9. Lempikodinkone
Leivänpaahdin. Ehdottomasti. Lähes kaiken leivän voi paahta. Ruisleivän, kaurapuikulat, rieskan, paahtoleivän, jne.. Ilman tätä en tulisi toimeen. :)


Puuttumaan jäi kaunein lankani (en osannut päättää!), asuntomme ulkoapäin (kerrostalo nyt näyttää aina kerrostalolta..) sekä näkymä keittiön ikkunasta ulos (ei ole keittiössä ikkunaa). Tämä oli hauska meemi :)

Bonuksena vielä blogikoiran mietteitä kuvaamisetani;

5 kommenttia:

  1. Alkoi pelottamaan, että sä kuvaat mun asuntoa:) Keittiön kaappien ovet on mulla samanlaiset ja myös leivänpaahdin on sama, hih.

    VastaaPoista
  2. Hui :D Mutta tuo onkin kiva paahdin ;)

    VastaaPoista
  3. Mäkään en voisi elää ilman leivänpaahdinta :D Ja nyt meidän mökilläkin on :D

    VastaaPoista