29.9.2012

Sukkaideoita

Tajusin joulun (ääk!) lähenevän ja kai tässä pitäisi alkaa pistää puikot sauhuamaan, jotta ne tietyt ihmiset saisi taas lahjottua villasukilla. Se on lähin perhe, jotka odottavat oikeastaan jo, että saavat uudet sukat joululahjaksi. Kaksi naista (kokoa 37), kolme miestä (kokoa 41-43). Lisähaasteeksi otan sen, että lankojen ja mallien tulisi löytyä jo mun varastosta ja queuesta.
Varastossa on kasa mm Maijaa, Jannea, Regiaa, Onlinea, Sisua ja Fortissimaa. Eli eri paksuuksia löytyy, ja varmasti jokaiselle sopivia värejä. Samalla saan varastoa neulottua vähän tyhjemmäksi, oon jonkinlaista sisäistä haastetta pitänyt keväästä asti ja ollut ostamatta uutta lankaa (pl se kastemekon lanka), ja onkin ollut kiva löytää omasta varastosta sopivia lankoja eri projekteihin.
Mallien kanssa tulee olemaan haastavampaa. Mun Ravelryn queuessa kun on lähinnä naisellisempia malleja, he. Oiskohan näissä kuitenkin jotain ideoita?


Jigsaw Socks, menisi myös miehelle kokoa muuttamalla
Annika B., myös miehelle kokoa muuttamalla
Vendela socks, nää nään naiselle vaan
Willian Street Socks, miehelle myös
Vinnland, myös unisexit
Jos siis kaikki hyvin käy, niin ed mainitut parit pitäisi valmistua tänä syksynä vielä mun puikoilta. Hurja tavoite kahden alle 2-vuotiaan kanssa!

6 kommenttia:

 1. Joululahjat on kyllä se jokavuotinen pulma! Sullahan on kuitenkin hyvä tilanne, jos sulta oikein odotetaan sukkia! Onnea siis urakalle, ravelryn jono näytti mielenkiintoiselta! Varmaan sieltä löytyy jokaiselle sopiva pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi vaan muistaa aloittaa toteuttaa sukkatoiveita jo alkuvuodesta :) Helpottaisi loppuvuoden stressiä :)

   Poista
 2. Minä olen päättänyt ratkaista lahjaongelmat lahjakassilla, josta jokainen saa itse valita mieluisen. Jos ei kelpaa, saa olla ilman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! :) Täytyy harkita ensivuodeksi tuollaista yhtenäistä kassia, että poimivat lempisukkansa.

   Poista
 3. Voi että mitä ihania neuletöitä blogissasi on! tulin satunnaisten reittien kautta ja pakko on kyllä selata läpi... Hienoa, että joku osaa!

  VastaaPoista