3.1.2013

Vuoden 2012 viimeiset

Onkohan täällä enää lukijoita, kun päivitystahti senkus harvenee koko ajan. Pitäisi yrittää jaksaa panostaa enemmän, haluaisin mutta kynnys on kova. Että miten sitä viitsii kirjoitella mitään turhanpäiväistä, kun ei niitä valmistuneita oikein tule ja jos tulee niin jatkavat suoraan seuraavaan kohteeseen. Ja kuviakaan en enää osaa ottaa, ainakaan neuleista. Itsekriittisyys on kova, ehkä pitäisi yrittää hellittää. Uuden vuoden lupaus yrittää edes kerran kuussa diipadaapaa-blogata, ainahan niistä keskeneräisistäkin voi jotain sanoa?


Vinnlandit valmistui kuin valmistuihin vuoden joululahjapinoon. Lankana Sandnes Sisua, vajaa kaksi kerää meni. Koko 42. Oikein kiva malli neuloa, tykkäsin kovasti! Rikoin näitä tehdessä 2,75 mm pyöröni, pitäisi hommata lisää noita 2,25-3 mm pyöröjä. Aina ne on joko hukassa tai sitten toisissa töissä kiinni.


Annika B.:t sai mun sisko joululahjaksi lopulta. Oli kanssa tosi kiva malli neuloa, voisin itselle kanssa myöhemmin tehdä tällaiset. Lankana Gjestalin Maija, ja tuli vähän naftit tosiaan, että olisi veljelle mennyt. Onneksi sisko rakastaa turkoosia (köhköh, kuva vääristää värejä..) Tasan kaksi kerää näihinkin men, lopussa jännitin riittääkö lanka. Puikot 2,5 mm.


Maailman rumimmat sukat tuli myös tehtyä, oksennusvärjätystä Online supersockea. Mallina Ullasta Laineet, joka itsessään oli kyllä ihana malli! Pakko tehdä tää malli uudestaan jostain järkevämmästä langasta. Meni silti kovaan tarpeeseen, ystävän 30v jalkoja lämmittämään. Puikkoina ne risat 2,75 mm pyöröt.

Lisäksi valmistui pukinkonttiin Merenkävijät Ullasta, lankana petrooli 7v. Näistä en ehtinyt kuvaa saada, kun myöhästyttiin vähän joulupöydästä kun silmukoin toista sukkaa valmiiksi ja koetin paketoida. Eh, ei mennyt tiukille tänä vuonna lahjat ollenkaan. :)

6 kommenttia:

 1. Sama vika täälläkin. Pitäs yrittää purkaa edes se pino, jossa on valmistuneet työt. Kuvien ottaminen on vain niin vaikeaa nykyisin. Aattelin kuitenkin yrittää saada kuvat menneen vuoden valmistuneista ja kattoa sitte, että miltä tuntuu. Jotenki kuvien ottamisen järjestäminen on nykysin paljon monimutkaisempaa kuin ennen, joten ei meinaa kiinnostus riittää. Ilman kuvia neuleblogi on taas...ei mitään. Pitäs vaan yrittää neule kerrallaan mennä eteenpäin. Ehkä se siitä helpottaa :)

  Nätit sukat nuo Vinnlandit. Ja vähän kirjavammilta näyttävät sukat on kuitenki jalassa yhtä lämpöiset kuin kaunotarsukatki, joten eikös se ole kuitenki tärkeintä. Mistähän muuten johtuu, että ne saksalaiset hirvityskirjavat langat on ehkä ei niin mieltäylentävän näköisiä, mutta ne kestää todella hyvin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan aloittaa nollatilanteesta tän vuoden nyt, noi viimeiset joista sattui löytymään kuvat kelpasi vielä blogattavaksi, mutta ehkä loput tulee sitten uusina. Suurinosa neuleista kun on jo käytössä, niin ei ole kamalan edustavia edes enää. :)

   Se on totta, että ei se ulkonäkö vaikuta lämmitysominaisuuksiin. Ja ystävä oli onnellinen, se on pääasia :)

   Poista
 2. Onneksi readeri tuo sinnekin missä tahti on hiljainen, tottahan se on että jos ei olisi tuollaista lukuvälinettä niin eihän niitä kaikkia seuraamiansa blogeja vaan voisi mitenkään muistaa säännöllisesti käydä tarkistamassa :) Joskus sitä itseasiassa miettii että mitä siinä lopulta menettäis vaikka ei edes seurais miljoonaa eri blogia, vaan vain niitä mistä aivan aikuisten oikeasti muistaa vanhojakin juttuja ja jotka tuntuvat enemmän tutuilta kuin jotkut muut blogit, jotka readerin persoonattomuudessakin (kun ulkoasua ym. ei näy niin joskus ei vaan edes muista että mikä blogi tää nyt sitten olikaan edes kun niitä seurattavia tosiaan on melko paljon) oikeasti muistaa... Mutta siis, sun blogin mä ainaskin muistan ja kyllä seuraan mistä ikinä sitten kirjoitatkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Kiitos oikein ihanista sanoista! :) Tuntuu, että ite on tipahtanut neuleblogimaailmasta täysin, mutta teitä on te muutamat, joiden blogit muistan ja joiden kommenteista ilostun aina hurjasti. :)

   Poista
 3. Minäkin täällä kyllä keikun. Mulla myös sun blogi löytyy Readerista, joten tulen tänne aina kun Reader näyttää blogin päivittyneen.

  Välillä se hiljaisempi tahti on ihan hyvä. Sitten yhtäkkiä saattaakin tulla paljonkin asiaa. Mun oma blogi on tästä ihan hyvä esimerkki :D . Minäkin päätin, että alan enemmän kertoa myös niitä liibalaabajuttuja, koska muuten blogiin ei tahdo tulla päivityksiä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, readerin hyvät puolet - lukijat eivät katoa ;)

   Nyt mulla taas pursuaa parin postauksen verran ideoita, ja näköjään syötän ne yhteen syssyyn ulos, jotta voi taas puoli vuotta hiljaiseloa viettää :D Mutta niin se on, menee vähän kausissa tämä touhu :)

   Poista