5.6.2011

KYH #1-5

Osallistun tänä vuonna ensimmäistä kertaa KYHiin eli Kesäyön Hullutukseen. Ajatuksena on aloittaa yksi uusi työ 1.-25.6. ja saada ne valmiiksi 31.7. mennessä. Aika hurjaa siis! Kahtena vuonna olen seurannut sivusta muiden urakointia ja nyt päätin koettaa itse myös haastetta.

Päätin raportoida omista edistymisistäni alkupuolella aina kun saan viisi työtä aloitettua ja heinäkuussa varmaan sitten viikon välein, että miten on edistynyt työt. Tässäpä siis ensimmäiset viisi työtä!
1. Seafoam Scarf monta vuotta sitten Tallinnasta ostetusta kirjavasta BBB Martinesta. Kaksi kerää, joista yksi on jo neulottu.

2. Lattice Facecloth, eli tiskirätti Novita Tennesseestä. Saatu jo valmiiksi.

3. Helena Jaeger Baby Merino DK:sta, jonka nappasin viime syksyn neuleretriitin "ota jos haluat"-pinosta. Helmassa mennään, sitten puuttuu hihat & nappilistat. En tykkää ohjeen nauhoista, joten aion tehdä nappilistat tähän.

4. Owlet ruskeasta Cascade 22o:sta Tytsille koossa 9-12 kk. Sain tämän tänään valmiiksi, ja noh. Joko ton lapsen kasvun tulee taittua tai sitten se on 3,5 kk ikäisenä jo aika iso ;) Onhan tossa paidassa kyllä onneksi vielä reippaasti kasvuvaraa, varsinkin kun ohjeen kuvissa se on aika istuva.

5. Marlene sukat Gjestalin Siljasta on tämän erän viimeinen aloitus. Tästä luotu vasta toisen sukan silmukat, malli on kyllä aika ihana.

Kaksi viidestä aloituksesta siis valmiina. Ehkä mä selviän haasteesta! :)

1 kommentti:

  1. Tsemppiä haasteeseen! :) Nuo sukat näyttävät ihanilta, täytyy varmaan joskus itsekin aloittaa ne.

    VastaaPoista