31.5.2011

Embossed Leaves

Mä rakastan sukkien neulomista. Pääasiassa ohuiden (n 430m/100g) sukkalankojen neulomista. Niihin sukkiin sopii niin pitsit kuin palmikotkin, sileät ja raidat, kirjoneuleetkin. Harmittavaa vaan on, että kesällä en paljoa sukkia käytä ja sukkia valmistuu kuitenkin aika paljon. Viime jouluna tein perheelleni oikein ihanat ohuet sukat, vain jotta sain kuulla pyynnön "paksummista, joita viitsii käyttää kun ei näitä hienoja oikein.." Voi krääh!

Joudun siis hemmottelemaan jatkossakin itseäni näin ihanilla sukilla! Lankana Four Seasons Gründl Hot Socks Luxor Lankamaailma Nordiasta aivan ihanassa petroolinvärissä (josta kaksi ihmistä kysyi eri neulemiiteissä, neulonko Wollmeisea..) Mä olen ihastunut näihin Hot Socksin lankoihin. Kauniit värit ja eivät ole hinnalla pilatut. Kestäneet myös käytössä tosi hyvin.

Malliksi valikoitui tällä kertaa Embossed Leaves-sukkamalli Favorite Socks-kirjasta. Kerran mallin aiemmin olen neulonut, tykkäsin ja nyt tein monen vuoden jälkeen uudelleen.

4 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Mä oon kanssa mieltynyt ohuisiin lankoihin, just senkin takia että saa paljon mielenkiintoisempaa ja monimutkaisempaa kuviota aikaan, oli sitten kyse pitsistä tai palmikosta. Ja juurikin tuo "eihän näitä raaski käyttää" kommentti on kuultu moneen kertaan ;) Niinpä jouluksi teen suosiolla paksuja sukkia lahjoiksi, ja ohuet sukat lahjoitan sitten kevätkesästä.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kesäiset sukat! Mulla on ollut tuo malli jonossa iät ja ajat, voisinkin sinun innoittamana ottaa seuraavana puikoille... :) Ohuet sukat on vaan ihan parhaita!

    VastaaPoista
  3. Tulipas noista Jumbossa neulomistasi sukista kauniit!

    VastaaPoista