11.6.2011

KYH #6-10

Seuraava pätkä KYHejä. Jotenkin pieni KYH-krapula tuntuu vaivaavaan, pistän sen näiden helteiden piikkiin. Kun on todella kuuma ja laps ei viihdy päivisin mitenkään päin, on neulomisaikakin ihan hurjan vähässä. Sen takia päätin, että aloitan vaan supermukavia neuleita nyt KYHeinä. Olkoon sitten isompi töisempiä tai muuta, mutta motivaatiota tähän kaivataan! :)

6. Honeycomb Cable Cap, ruskeasta Cascade 220:sta edelleen. Lapselle. Sopiva ehkä ensi talvena tai sitä seuraavana.. Resorin olisi voinut neuloa vähän pienemmillä puikoilla, mutta ihan jees tästä tuli kuitenkin.

7. Noro Striped Scarf. Sain joskus muinoin lahjakortin Priimaan ja ostin sillä 4 kerää Noro Silk Gardenia tämä huivi mielessä. Aivan ihanaa neulottavaa, mutta missään muussa työssä en osaa tätä lankaa kuvitella. Joten raitahuivi tästä tulossa.

8. Avaruuspipo Novita Purosta. Lapselle myöskin ensi talveksi. Ellei mene lahjaneulelaatikkoon. Saas nähdä.

9. Nukkumaijan Unisukat G-B Wolle Jilistä. Menevät lahjasukkalaatikkoon. Ihana lanka muuten neuloa! Pehmeä, eikä kutita. Puikkoina 3,5 mm.

10. Ja viimeisenä tässä satsissa tänään aloitettu ihan perussukat koossa 38-40 siniharmaapätkärääkätystä Jannesta. Lahjasukkalaatikkoon nämäkin menossa sitten.

10/25 aloitettu, vielä pitäisi 15 keksiä. Ehkä pari pipoa ja paksua sukkaparia lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti