10.5.2011

Eläintarha

Meillä alkaa olemaan pieni pehmolelueläintarha. Jänörätti on lapsen mukana nukkumassa vaunuissa, mutta sisällä uutta elämäänsä ihmettelevät Pöllöpuu ja Ella-elefantti. Molemmat syntyivät viikonlopun aikana pienen lapsen ihmeteltäväksi. Lapsi on alkanut tarttumaan hieman esineisiin ja leluihin, mutta tajusimme, että ainut lelu, joka meillä on, on hymynaamahelistin. Niinpä lapsparka tarvitsi leluja!

Ella-elefantti on Susan B Andersonin Elefante. Lankoina on mm Knitpicksin Wool of Andesia, 7 veljestä, Karismaa.. Sisälmyksinä on jämälankakeriä silputtuna.

Pöllöpuu taasen on Melissa Mallin Little Owlet. Pöllöpuu on tehty ruskeasta Jannesta ja vihreästä Karismasta sekä keltaisesta vanhasta 7 veljeksestä. Sisälmyksenä on myös jämälankoja.

Lähipäivinä toivon lauman kasvavan yhdellä koiralla ja pingviinillä, ehkä myös kissalla.

5 kommenttia:

 1. Söpöjä!
  Kannattaa laittaa lelun sisälle joku kulkunen tai rapiseva paperi tai muu ääntä pitävä juttu. Vähän isompi vauva on aivan innoissaan kun saa itse äänen kuuluviin lelusta.

  VastaaPoista
 2. Suloinen ronsu! Tuosta on pienen hyvä ottaa kiinni ja ihmetellä värejä :)

  VastaaPoista
 3. valloittavia otuksia! Mullakin on tuo norsu todo -listalla! Se on kyllä mielettömän ihana! Ja sun versio on myös mielettömän ihanan värinen!

  VastaaPoista