13.2.2010

rakas mies

Mulla on aika ihana mies. Se leikkii meidän koirien kanssa kotona ollessaan (väkertää inssityötään), se hoitaa mun vanhempaa sairasta koiraa ja piikittää sille siedätyshoitoa kun mä en pysty, pesee sen lääkeshampoilla kun mä en ehdi töiden takia. Se myös tykkää näperrellä paljon erilaisia asioita. Tutkii mun neulevälineitä, pohtii niitten ominaisuuksia ja miten mahdollisesti voisi parantaa. Se on nauranut mun muovitableteista leikellyt sukkaplokkerit ihan pihalle, ja yllätti mut toissa päivänä.

Oli ostanut vaneria, pyys mua hahmottelee niin monet parit siihen vanerille ko tahdoin ja eilen sitten sain kotiin 37-38 ja 40-41 koon sukkaplokkerit. Se oli käynyt veljensä verstaalla sahailemassa ja maalailemassa ja lakkailemassa. Ne on aivan ihanat. Mä rakastan mun miestä. <3

16 kommenttia:

 1. Oi, miten mahtava mies! Onnentyttö oot...

  VastaaPoista
 2. Oi, on sulla hyvä mies :)
  Toivottavasti vanhempi koira ei ole vakavastikin sairas? Jaksuja! <3

  VastaaPoista
 3. Mä olen yrittänyt vaikka kuinka vihjailla, mutta mun mies nyt vaan ei ole nikkarityyppiä... Osaiskohan sen setä tehdä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :D

  hanna_h, sillä on lähinnä allergiajuttuja, joita varten siedätyshoitopiikkejä ja lääkepesuja pari kertaa viikossa. Raskasta, mutta toivottavasti vuoden sisään auttaa.

  Nunt, kannattaa udella. Noi on kyllä aivan parhaat verrattuna noihin muovisiin.. Vanerilevy oli kuulemma maksanut 5e jämäpalana ja sen veljen verstaasta löyty muut tavarat! :D

  VastaaPoista
 5. Vautsi, mikä lahja! Ja ylipäätään tuo kiinnostus näpertelemistä ja neulevälineitä kohtaan. Tuntuu varmasti mukavalta! :)

  Toivottavasti koiran olo helpottaa siedätyksen myötä.

  VastaaPoista
 6. Ihana ystävänpäivälahja! Minäkin olen isältäni vastaavaa pyytänyt ja lupasikin leikkauksen suorittaa, mutta minä vain en ole saanut hahmoteltua vanerille malleja. Ei ole mitään käsitystä, että minkämallinen on hyvä, kun en ole koskaan sellaisia käyttänyt.

  VastaaPoista
 7. Ja ihan syystä! :) Ihanimpia ovat tuollaiset pienet arkiset rakkaudenosoitukset, jotka kuitenkin merkitsevät kaikkein eniten.

  VastaaPoista
 8. Mun mies teki mulle tuollaisia, tosin pyydettynä. Meillä olisi muutama ylimääräinen jos joku kaipaa.

  VastaaPoista
 9. On kyllä ihana mies :D Miulle teki vaari vanerista sukkaplokit.

  VastaaPoista
 10. Voi, ihanan huomaavaista! Olet onnekas! :)

  VastaaPoista
 11. Hienot! Mun mies kanssa tykkää näpertää puujuttuja. Tekisiköhän se mulle vastaavat, jos vähän vinkkaisin.. :)

  VastaaPoista