30.7.2009

Ufokatsaus


Olen viettänut ufojen tuhoamisviikkoja viime aikoina. Tainoh, ylipäätänsä kaikkien keskeneräisten töiden ja en ole oikein sallinut itseni aloittaa uusia töitä paljoa. Ensi maanantaina alkaa oikeat työt (ensimmäinen oman alani virallinen työpaikka!) ja voi olla kortilla neulomisaika kun totuttelee taas työrytmiin 5 kk "lomailun" jälkeen.

Tehdään siis katsaus kaikkiin keskeneräisiin töihin, jotka odottavat joko purkamista tai valmistumista.

Tangled Yoke Cardigan
Tämän otin toissapäivänä taas työn alle. Kroppa tehty, toinen hiha tehty tänään loppuu. Toinen hiha vielä ja kaarroke ja nappilistat ja muut viimeistelyt. Tätä on yllättävän kiva neuloa, miksi ihmeessä se jäi keväällä kesken?

Whisper Cardigan
Takaosan "liehukekappale" kesken. Mutta ko ne nurjat rivit pitenee koko aika ja se on tylsäää-äää-äää neulottavaa! Puolet vielä liehuketta neulottavana, puolet siitä neulottu. Tän tahtoisin tosin töihin varmaan aika nopeasti, joten joutunee ottaa tangledin jälkeen takaisin puikoille.


Babette Blanket
Virkkausinto laantunut, mutta paloja valmistuu tasaseen tahtiin. Kaikki 4-riviset tehty, 12-riviset tehty, 10-riviset kesken. Sitten teen varmaan ne 2-riviset ja sitten loput. Tää on onneks sellanen pienimuotonen ikuisuusprojekti, jolle kuitenkin tahtoisin takarajaks tän vuoden lopun.

Springtime Swirl
Oon tokavikassa kaaviossa (kaavio ennen reunusta) yli puolen välin. Kierrokset on vaan nälkävuoden mittaisia ja lanka ja puikot ohuita. Mutta juuri viime viikolla neuloin tähän pari kierrosta lisää, joten hitaasti mutta varmasti edistyy silloin tällöin.

Laine
Takakappale tehty, etukappaletta aloitettu. Odottelee parempia aikoja, vaikka olikin aika nopsaa neulottavaa. Tää ois kyl kiva saada kanssa valmiiksi :D

Child's French Socks
Aloitettu toissa vuonna luennoilla koulussa. Teen kahta sukkaa samaan aikaan. Pitäis jaksaa kattoa, että onko sukat tarpeeks isot et mahtuu jalkaan vai puranko langan. Voisin myös irroittaa nää erikseen ettei mee samalla kaapelilla, ei vaan luonnistu multa toi 2-at-a-time sukkatyyli, ainakaan samalla kaapelilla.

Drunken Cable
Tästä loppu keväällä lanka, löysin eri värjäyserää yhden kerän kaupasta ja nyt pitäs vaan tehdä se loppuun. Mutta ko muuton yhteydessä siirsin sen yhden kerän "johonkin lankalaatikkoon" ja niitä laatikoita on niin monta! Mistä mä sen oikean muka löytäisisin.


Log Cabin Blanket
Niiiin ikuisuusprojekti ettei mitään rajaa. 7v jämät menossa tähän, Log Cabin-neulottuja tilkkuja. Tehty varmaan joku 9-11 kpl ja tavoitteena ois kai 16 tai 2o niin ois tarpeeks iso. Mut tähän tosiaan uppoo hyvin niit jämiä, kunhan vaan ehtii/jaksaa neuloa niit tilkuiksi.

Orava-lapaset
Pitäis purkaa. Ei oo vaan kirjoneule mun juttu, ei oo siistiä jälkeä ja ei.

Aika hyvin oon noi kaikki purettavat saanut puretuksi (Apresin, keskeneräsen Cookie-sukan joka oli liian tiukka, Arisaigin..) tässä kesän aikana. Vielä ko sais kaikki nää kivat keskeneräset valmiiksi :) Yhdeksän (9) työtä, jos niistä saisi edes neljä valmiiksi niin sitten voisi aloittaa jotain kivaa uutta.

8 kommenttia:

 1. Sulla riittää hommaa, mutta on kiva, kun voi vaihdella neuletyötä. Ei tarvitse aina samaa pitkää pitsikerrosta tehdä :) Joko työt jännittää?

  VastaaPoista
 2. No jännittääkö! Voi järki. Oon koettanut keksiä jotain tekemistä näille vikoille lomapäiville mutta silti aina välillä mietin et "apua, en osaa siellä mitään" "apua, koirat on kyl ollut joka päivä yksin tunnista moneen tuntiin mut mitä jos ne ei nyt osaakaan ko on tottunut et oon paljon kotona ja tuhoaa kaiken" :D

  VastaaPoista
 3. Onpa mukavaa, kun muillakin on neuleita kesken ;o)
  Onnea uuteen työhön.

  VastaaPoista
 4. Äkkiä ne koirat oppii, jos alkuun äkistelevät :) Äitin cairni ymmärtää, että aamulla lähdetään töihin (eikä itketä ollenkaan). Illalla jos meinaa johonkin lähteä eikä koiruli pääse mukaan niin sitten tulee pieni valitusvirsi.

  VastaaPoista
 5. Onnea työn alkuun! Äkkiä ne koirat tosiaan tottuu siihen että päivät ollaan töissä. Nopeasti ne myös oppivat sen päivärytmin ja tietävät minuutin tarkkuudella milloin isäntäväki tulee kotiin :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille :D
  Vanhempi on tosiaan osannut jo 3,5 v olla opiskelujen aikana kotona, nuorempi tuli ko väänsin inssityötä loppuun ja ei ole siihen arkipäivärytmiin tottunut mutta eiköhän sekin nopeasti opi :) Muutamassa viikossa toivottavasti !

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä töiden alkuun! Kyllä se siitä alkaa sujumaan.

  Sulla on näemmä keskeneräisenä kaksi sellaista työtä, jotka mieki haluaisin puikoille. Tangled yoke cardiganin teosta olen haaveillut jo pitkään, mutta jostain syystä se ei ole päässyt vielä puikoille asti. Puuttuu se oikea lanka. Whisper cardigan on alkanut miellyttää silmääni, kun olen nähnyt kauniita toteutuksia.

  Mulla on suunnilleen samassa kohdassa tuo Springtime swirl -huivi. Into on kaikonnut, mutta kaipa se tulee joskus valmiiksi asti.

  VastaaPoista
 8. Täällä salainen ystäväsi Ravelryn uudesta vaihdosta. Sinulla on ihania juttuja täällä blogissa:)

  VastaaPoista