29.6.2009

Lomailua


Näin paljon olen saanut tehtyä käsitöitä viime viikkona. Ostin Babette Blanketin ohjeen ja päätin opetella virkkaamaan taas. Ostin 9 eri 7 veljestä kerää eri sävyissä (sininen, vaaleansininen, luonnonvalkoinen, musta, kolme eri harmaata, haalean ruskea). 4 kerroksen neliöitä on tehty n 20 kpl, vielä sama määrä ja muut koot. Ne tulee onneksi nopeasti tehtyä.

Aika on kulunut kotiseutumatkailuun. Sain rakkaan ystäväni Ameriikoista kylään viikoksi, emme olleet nähneet kuuteen vuoteen ja hän ei ollut koskaan käynyt Suomessa. Säät kyllä suosi matkailua! Hämeen linna, Vankilamuseo, Tykistömuseo sekä Aulangon näköalatorni nähtiin Hämeenlinnassa maanantaina.

Tiistaina matka jatkui Porvooseen. Kävimme jokiristeilyllä (aivan älyttömän mukava! Lähtee jokirannasta tasatunnein ti-pe, maksoi 8e ja kesti n 45 min), sekä kävelimme vanhassa kaupungissa. Pakkokäynti oli myöskin Brunbergin tehtaanmyymälä. Cafe Picnicissä söimme parhaat salaatit ehkä ikinä.

Tottakai Helsinki on yksi pakko nähtävyys myöskin. Suomenlinnaan oli niiiin paljon menijöitä viikolla, että sen suosiolla jätin pois listalta. Tuomiokirkko ja munkkipossut Kauppatorilla olikin kuulemma tarpeeksi paljon sekä pakollinen 3T-ratikkakierros. Kallion Hesburgerin vessa sinisineen valoineen oli järkytys. "I don't think I have ever seen anything like this!"
Eilen sitten vieras saateltiin lentokoneeseen, josta jatkaa matkaa eteenpäin. Koirien kanssa lähdimme sitten hellepäivän kunniaksi uiskentelemaan ja molemmat nauttivat kyllä täysillä uimisesta ja pulaamisesta joen rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti