19.4.2007

Tuliaisia Ruotsista

Tuli käytyä Tukholmassa su-ti välisenä aikana koulun The Risteilyllä. Vaikka olikin opiskelijaristeily, niin päätin olla maanantaina lankakauppakunnossa. Muutaman kaverin nappasin hihasta mukaan ja eikun menoksi. Marjutin blogista onneksi muistin ottaa mukaan erittäin ihanan helpot ohjeet, miten löytää parhaat lankakaupat ! :)


Marias Garnista Mariatorgetin metroaseman läheltä lähti ensin mukaan 300g Dropsin Alpacaa (38kr/50g) kahdessa värissä. Kolme kerää suklaanruskeaa ja kolme kerää viininpunaista. Joko jonkinlaista raitaneuletta tai huiveja näistä.


Samasta liikkeestä lähti mukaan myös liukuvärjättyä 100% virolaista villaa, 150g vihertävää ja 125g ruskea-turkoosia. Jos toisesta riittäisi edes jonkinlaiseen huiviin (oli molempia värejä viimeiset kerät!) .. Aivan ihanan väriset ! :)


Tämä ihana petrooli Colinette Kid Mohair kasa (50g) lähti mukaan Anntorps Vävinistä (70kr/25g). Oon nyt onnistunut huiveihin hurahtamaan, joten tästä joku unelman kevyt pitsihuivi tulossa.

Sagittaria on pingottumassa, tänään pitäisi saada se valmiiksi (eilen laittelin patjojen väliin Vilman ohjeiden mukaan) ja siitä sitten kuvia. Tein tummanvioletista Woolista sen, oli ihana malli! Woolia löytyi kaapeista aika paljonkin, joten kuten tupasvillaan Sanna, niin minäkin aloin raitaneuletakkia tekemään muutamasta yhteen sopivista väreistä.


Raitageneraattorilla vaan raidat kasaan ja eilen pääsin jo kainaloihin asti ! Ylösalaisinraglan on niiiin ihanan helppo ja nopea tehdä. Nyt suuren flunssan kourissa saan luvallisestikin kotona istua ja vain neuloa.. Rimakauhua ja Rakkautta toinen tuotantokausi on seuranani mun. ;)


Blogikoira on sitä mieltä, että hänen tulee päästä lähes jokaiseen kuvaan mukaan. Edes nenän päästä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti