22.4.2007

Sukkaa ja huivia

Viime viikolla kun sain Arwenin valmiiksi, tuli hetken neuletyhjiö. Aloittelin sitten tekemään Novitan violetista Woolista Vilman Sagittariaa ja tiistai-keskiviikko yön se olikin sitten pingotuksessa. Kipeänä ollessa on kuvaaminen jäänyt hieman vähemmälle, mutta tässä se on nyt:


Siitä tuli ISO. Tein täysin ohjeen mukaan (ts. yhtä monta mallikertaa jne) ja en silti osannut odottaa siitä näin ihanaa ja isoa ja ja aivan ihanaa. Oon ehdottomasti rakastunut tähän. Ohje oli ihanan helppo seurata ja parin toiston jälkeen opin jo sen ulkoata. Tuli neulottua tätä myös koulussa muutamaan otteeseen.


Harmittavasti joudun sen uudestaan vielä pingottamaan; ensimmäinen kerta juu onnistui täydellisesti mutta torstai-iltana mentiin blogikoiran kanssa TOKO-treeneihin ja uusi huivi kaulassa.. Vettähän sieltä taivaalta alkoi sataa kuin sanonko mistä ja huivin reunat käpristyi sitten kun sitä kaulaani yritin tunkea. Mutta se on silti ihana. :)


Malli: Sagittaria (by Vilma)
Lanka: Novita Wool, violetti, n. 160g
Puikot: 4,5mm Addit
Muuta: Ihana ihana ihana pitsihuivi. Koetan noista erivärisistä Wooleista päästä eroon kovaa vauhtia. Tällaset projektit on ihania. Ja wool toimii mun mielestä tosi kivasti pitsihuiveissa, se on pehmeä myöskin kaulaa vasten :)


Huivin jälkeen aloittelin edellisessä postauksessa esiteltyä ylösalasraglanraitaneuletakkia (... mikä sana!) mutta tänään kovassa flunssassa ja takin jo ollessa siinä vaiheessa ettei sitä raahata helpolla mukana kylässä, nappasin 7v kerän sekä sukkapuikot mukaan sukulaisvierailulle. Syntyi täydellisesti istuvat villasukat itselleni! Mallineuleen nappasin Tuulian sormikkaista (ilmeisesti myös Nancy Bushin kirjasta löytyvä), se jotenkin tuntui tuovan vähän jännitystä lisää tähän raitalankaan tekemättä siitä kuitenkaan liian levotonta. Tää 7v kerä on avokin vahinko-ostos; tilasin sitä petrooliraitalankaa ja se toi tällaisen. Ehkä ne miehet ei sittenkään erota sinistä petroolinsinisestä ;)


Malli: oma (french toe & tiimalasikantapää + mallineule bongattu)
Lanka: Novita 7v n. 100g
Puikot: 3,5mm Inoxit
Muuta: aaivan ihanasti istuvat sukat. Käyttöön ehdottomasti!

1 kommentti: