15.5.2016

Vierailu Tampereella


Olin viime viikolla työmatkalla Tampereella. En ole siellä aiemmin aikaa oikeastaan ollenkaan viettänyt, joten kun seminaarit loppuivat ja junan kotiinlähtöön oli kaksi tuntia aikaa, päätin tehdä excursion keskustan kolmeen lankakauppaan.

Ensin kävin Kerässä, jossa olikin juuri kaikki alennettu -20%! Mukaan lähti pitkällisen pohdinnan jälkeen Wollmeisen Twinia. Oli kova valinta kyllä, niin paljon upeita värejä ja kerrankin livenä! Malabrigon Sock hyppäsi kanssa syliin, tässä kanssa arvoin kauan värien välillä mutta päädyin silti tuohon viininpunaiseen. Lisäksi nappasin ensimmäiset Isagerin keräni, kaksi kerää Meriliniä. Jokin huivi varmasti näistä tulee.

Kerän jälkeen kävin Merletossa, jossa selasin pääasiassa suurta valikoimaa nauhoista ja muista ompelutarvikkeista. Mukaan lähti erilaisia kuminauhoja ja langoista tuo herkullinen Austermann Stepin sateenkaarivärinen kerä. 

Viimeisenä kävin Lankaideassa, jossa sitten tuli kanssa pyörittyä vaikka kuinka - paljon tarjouksia ja jotain uutta halusin täältäkin kokeilla! Trekking XXL, Austermannin Handpainted ja Manos del Uruguayn Alegria olivat valintani täältä. Ja voi että miten ihania itselle uusia lankoja tulikin tältä reissulta ostettua. 

Austermannin Step on itseasiassa jo muovautumassa sukkapariksi, eka sukka valmistui Euroviisufinaalia eilen katsoessa.. :) 




1 kommentti:

  1. Ihana lanka ainakin vyyhdillä tuo Alegria! Oletko neulonut sitä? Mitä olet siitä tehnyt? Miten langan värit asettuvat neulottaessa? Läikittyvätkö värit?
    Sari

    VastaaPoista