10.3.2013

Retriitissä taas!

Ties monetta kertaa mua on taas onnistanut, ja oon päässyt ihanien ystävien kera keskelle lankoja, kuituja, puikkoja ja lumimaisemaa. Eli Neuleretriittiin Päivölään. Perjantaina tosin sääolosuhteiden takia hieman jännitti, pääseekö sitä miten hyvin perille kun pääkaupunkiseudun ainakin yllätti suuri lumipyry ja Kehäteillä kolisi ja rytisi pahemminkin. Onneksi meidän autokunta pääsi ilman suurempia onnettomuuksia ehjänä perille asti.



Ensin sain viimeisteltyä ne Wedge-sukat, joista bloggasin jokin aika sitten. Jouduin purkamaan toisen sukan kärjen uudestaan, kun tein turhan lyhyen jalkaosion. Mutta nyt ne ovat valmiit ja aivan ihanat! Päivölässä yllätti kuitenkin kylmyys tällä kertaa, ja kun pää ei ollut täysin mukana perjantaina pakkaamista tavaroita, niin mm lapaset puuttuivat reissusta. Onneksi "ota mitä haluat"-pöydästä löytyi oranssi kerä Dropsin Karismaa ja samanlaisista harmaata Merino Extra Finea sekä iPad on mukana, niin sain viimein omat pöllölapaset!



Nyt nautitaan kuitenkin viimeisestä aamusta ja ei ajatella vielä arkeen palaamista - sen ehtii kuuden tunnistin päästä. Käsissä Rowan Felted tweedistä Manu, josko sitä saisi edes kainaloihin asti neulottua.




- Posted via my iPhone

2 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa nähdä, että tuo oranssi Karisma pääsi käyttöön. Hienot lapaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pääsi kyllä oikein nopeastikin käyttöön :D Ilmeisesti siis sun lahjoittama, kiitos oikein kovasti! :)

      Poista