31.10.2011

Syysvarustelua

Kävin viime viikolla ystävän kanssa Menita Outletissa. Itse oli vain tarkoitus esitellä liikettä ystävälle ja vähän ehkä hiplata lankoja. Toissa viikon Tallinnan-reissulla kun tuli Karnaluksista ostettua jo reippaasti lankaa. Hyllyssä oli kuitenkin aivan liian houkuttelevasti Grignascon Loden Softia juuri samanvärisenä, kuin kaulassanu ollut Drops Alpacasta tehty huivi. Tajusin, ettei mulla ole huiviin sopivaa pipoa, joten kaksi kerää hyppäsi koriin.

Malliksi etsiskelin Ravelrystä aivan ihanan Jared Floodin Rosebudin. Mulla taisi olla vaan vähän tiheyden kanssa ongelmia, sillä tästä meinasi tulla aivan jätti ja lankakin loppui kesken. Sen pelasti kuitenkin aikaisin tehdyt pari kavennusta ja langan veto silmukoiden läpi. Tuli oikein myssykkä. Haluan kyllä toteuttaa Rosebudin ihan ohjeenkin mukaan jostain langasta, tykkäsin tästä mallista ja ohjeesta todella!

Miehelle tuli tehtyä lapaset syksyä varten myös. Drops Karismaa kaksi kerää, palmikko Harmony Guidesista. Niistä utli aika kivat! :)

1 kommentti: