25.3.2011

Toinen haalari

Joulukuussa aloittelin toistakin villahaalaria, jonka neulomisosat oli jo tammikuussa valmiit. En missään vaiheessa saanut itseäni niskasta kiinni ostamaan nappeja, kunnes viime lauantaina siskoni lähes pakotti nappikauppaan, ennenkuin haalari on liian pieni. (Ed haalarin nappeja ostaessa olin unohtanut jo tämän...)

Tämä on reippaasti isompi haalari, joka kuitenkin käy maksimissaan tänä keväänä - syksyllä on auttamatta liian pieni olettaen, että tyttö kasvaa. Eipä keväällä haalareita voi liikaa olla! Lankana on Debbie Blissin Baby Cashmerinoa ja ohjeena on Novitan Muksuekstarsta palmikkohaalari. Hieman muuntelin ohjetta, tein mahdollisimman saumattomana ja noh, saimoja ei tässä ole kuin haarassa pieni, jonka ompelin kiinni. Muuten on silmukoita poimimalla ja paloja neuloessa yhdistelemällä tehty.


4 kommenttia:

  1. Tuo on niin ihana! Kätevänkin taitaa olla, kun avautuu kunnolla edestä. Jos oisin vauva nii varmasti viihtyisin tuossa pehmeydessä ja lämmössä. :)

    VastaaPoista
  2. Vaukkareiden blogi-ilmiannon kautta löysin blogisi, ja ihan mahtavia töitä näin ensisilmäyksellä! Tämä neulehaalari pisti erityisesti silmään, itse kun neuloin samanlaisen ja lähes saman värisenkin :D tosin tuon palmikon vaihdoin pitsiin. Kurkkaa toki blogista mun versiota, jos kiinnostaa!

    Jään seurailemaan ;)
    -Katja / Ekaterina

    VastaaPoista