1.1.2010

Vuosi 2009

Viime vuonna tein myös vuosikatsauksen, joten tehdään tänäkin vuonna. Kaikkia en muistanut näihin kuviin ottaa, mutta koetetaan käydä vähän läpi neulomisvuotta 2009 :)


Viime vuonna innostuin viimein kunnolla oikein sukkien neulomisesta. Osallistuin useaan otteeseen Ravelryn SKA-ryhmä kuukausihaasteisiin, sekä neuloin kahdet polvisukatkin. Yhteensä 19 paria sukkia valmistui viime vuonna. Niistä itsellä on käytössä 7-8 paria, loput menivät lahjoiksi.


Tajusin myös hattujen neulomisen ihanuuden, 17 hattua valmistui (joista yksi ei mahtunut kuvaan). Itselle näistä jäi kaksi :D Miehelle valmistui kaksi pipoa, sukulaisille ja kavereille meni loput. Jared Floodin pipomallit olivat suosituimpia, Turn-A-Squaren olen tehnyt nyt viisi kertaa. Ja Habitatin kaksi kertaa..


Paitoja/takkeja valmistui sopivasti, 10 kappaletta. Kahdeksan itselleni, kaksi sukulaisille. Näistä käytössä on ollut syksyllä valmistunut Garnstudion palmikkopaita PALJON, Minimalist (aivan huippu!) ja kotona sohvalla lämmittänyt Bianca-takki. Opin uuden tavan tehdä paitoja ilman saumoja; alkukeväästä Custom Knitsin versio poimia silmukat istutettuihin hihoihin ja joulun alla Tuulian Tailored Sweater Method iski kuin halko.

Huiveja valmistui harmittavan vähän. Suurimmassa käytössä on kuitenkin ollut Aura-huivi Alpacasta, se on aivan ihana. Äitini sai yhden, mummini yhden ja ystävälle lähti yksi huivi. Kaksi siis jäi vain kartuttamaan huivivarastoani.

Osallistuin Lapaskuuhun ensimmäistä kertaa tänä vuonna, saaliina siinä kolme paria lapasia. Enemmän tuli lapasia tehtyä kuitenkin viime vuonna kuin aikaisemmin! Itselle jäi yksi pari, loput meni lahjaksi.

Paljon tuli siis lahjaneuleita tehtyä. Sen lisäksi sain valmiiksi ikuisuuspeittoprojektin (ja aloitettua toista..). Keskeneräisiä tälle vuodelle, jotka lasken "aktiivisiksi" jäi 1 neuletakki, 1 neulepusero, 1 sukkapari sekä 2 huivia. Näistä on hyvä jatkaa!

9 kommenttia:

 1. Käsittämätön määrä neuleita.. Miten ihmeessä tollaisen määrän voi neuloa yhden vuoden aikana? Vaikka itse tikuttelisin menemään monta tuntia illassaan, en saisi aikaiseksi puoltakaan tuosta. Mahtava neulevuosi. Ja hienoja tuotoksia!

  VastaaPoista
 2. Sä olet ihan törkeen nopea neulomaan! Hieno saavutus vuodessa :)

  VastaaPoista
 3. Mä puolustaudun sillä, että keväällä olin ns työttömänä 7 kk (joista 4 kk olin vielä opiskelijana ilman yhtä ainuttakaan oppituntia) ja sen lisäks oon ollut sairaslomalla vaikka kuinka. Kyllä sitten ehtii :)

  Kiitoksia kuitenkin :D

  VastaaPoista
 4. Oi mikä määrä neuleita! Kaikkia ihanuuksia löytyy tuolta älyttömästi, huippua ja ihailtavaa ehtimistä, jaksamista ja osaamista!

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä ollut tosi aikaansaava ja kaikkea ihanaa on valmistunut! :)

  VastaaPoista
 6. Hurja määrä kauniita neuleita valmistunut vuodessa!

  VastaaPoista
 7. Mahtava saldo toinen toistaan kauniimpia neuleita! Hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 8. Huh, huh, ootpa ollu ahkera! Eikä noi neuleet ees oo mitään semmosia pikaneuleita. Upeeta, mahtavaa! \o/

  VastaaPoista